Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ispartaspor mu? İskenderunspor mu?

Ispartaspor mu? İskenderunspor mu?

ISPARTA 13.04.2024 13:52:00 0
Ispartaspor mu?  İskenderunspor mu?

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta eşit puanlara sahip olan Ispartaspor ve İskenderunspor takımları Play – Off’a kalabilmek için mücadele veriyor. Bu iki takımdan hangisinin Play – Off içinde yer alabileceği, hangisinin Play – Off dışında kalacağı ise son 4 haftada netlik kazanacak. 

 TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Lider Amedspor ve 2. Sıradaki Kastamonuspor şampiyonluk mücadelesi verirken, grupta 2, 3, 4, 5 ve 6. Sıradaki takımlar ile 7. Sırada bulunmasına rağmen 6. Sıradaki ile aynı puana sahip olan Ispartaspor Play – Off mücadelesi veriyor. 

ISPARTASPOR SIKINTILI GENEL AVERAJI

NEDENİYLE ŞUANDA PLAY – OFF DIŞINDA! 

Grupta 53’er puana sahip olan iki takım İskenderunspor ve Ispartaspor genel averajla sıralanıyor ve az gol atıp çok gol yiyen Ispartaspor’un genel averajı çok kötü olması nedeniyle Play – Off’un içinde yer alan takım İskenderunspor olurken, Ispartaspor ise bu takımla aynı puana sahip olmasına rağmen genel averajı nedeniyle bir sıra altında ve Play – Off’un dışında yer alıyor. 

BU İKİ TAKIMDAN HANGİSİ 

PLAY – OFF’TA KALACAK? 

Bu iki takım ligde kalan son 4 haftada Play – Off’un içinde kalma mücadelesi verecekler ve hangisinin kalacağı, hangisinin Play – Off’tan düşeceği netlik kazanmış olacak. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor ? İskenderunspor ?
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °
Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °