Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ispartaspor Kastamonuspor Maçı O Kanaldan; NAKLEN Yayınlanacak

Ispartaspor Kastamonuspor Maçı O Kanaldan; NAKLEN Yayınlanacak

ISPARTA 26.04.2024 08:46:00 0
Ispartaspor Kastamonuspor Maçı O Kanaldan;  NAKLEN  Yayınlanacak

Ispartaspor’un Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor takımı ile yapacağı zorlu ve kritik maç TFF Resmi YouTube Kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

TFF 2.Lig'de son haftaya doğru gelirken, 36. Hafta maçları 28 Nisan Pazar günü yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Bu doğrultuda, Ispartaspor için galibiyet veya mağlubiyetin bir anlam taşımadığı, ancak, ligde ikinci sırada bulunan Kastamonuspor’un geçtiğimi hafta Amedspor’un mağlup olmasıyla biraz olsun şampiyonluk için ümitlendiği  Isparta 32 Spor maçı büyük önem aşıyor. Her iki takım da Pazar günü Kastamonu’da kozlarını paylaşıyor. Peki bu mücadele hangi kanalda?

ISPARTASPOR, 

KASTAMONUSPOR 

DEPLASMANINDA 

Kastamonuspor ile Ispartaspor, TFF 2. Lig maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. 

MAÇ TFF YOUTUBE 

KANALINDAN NAKLEN 

YAYINLANACAK 

Kastamonuspor – Ispartaspor, TFF 2. Lig maçı, 28 Nisan 2024 Pazar günü TFF’nin Resmi YouTube Kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maç ise saat 15:00’te Kastamonu Şehir Stadyumunda başlayacak.

 

 


Pazartesi 16.3 ° / 4.8 °
Salı 19.1 ° / 5.3 °
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °