Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ispartaspor, Fethiyespor İçin KRİTİK Virajda; Kazanmaktan Başka Çare Kalmadı!

Ispartaspor, Fethiyespor İçin KRİTİK Virajda; Kazanmaktan Başka Çare Kalmadı!

ISPARTA 14.04.2024 10:06:00 0
Ispartaspor, Fethiyespor İçin KRİTİK Virajda;  Kazanmaktan Başka  Çare Kalmadı!

Ispartaspor bugün deplasmanda Fethiyespor ile son derece kritik bir maça çıkacak. Zira, dün İskenderunspor’un Menemenspor’u deplasmanda mağlup ederek adeta iki takım ‘El Ele Play – Off’a’ gitmesi Ispartaspor’un bugün oynayacağı Fethiyespor maçını kazanmaktan başka çare bırakmadı. Beraberlik bile Yeşil – Pembeli ekibin Play – Off’a çıkması konusunda havlu atmasına neden olacak. 

 

Ispartaspor bugün Fethiye İlçe Stadyumunda saat 15:00'te Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek. Grupta Play – Off’ta yer almak isteyen Yeşil – Pembeli ekip için bu maç, sezonun en kritik mücadeleleri arasında yer alıyor. Ispartaspor'un tek hedefi, üç puanla sahadan ayrılarak Play – Off hedefini sürdürmek. Sezonun sona ermesine az bir zaman kala, takımın bu maçta göstereceği performans büyük önem taşıyor.

YEŞİL – PEMBELİ TARAFTARLAR 

TAKIMI FETHİYE’DE YALNIZ BIRAKMAYACAK 

Zorlu mücadeleye iyi hazırlanan Ispartaspor, teknik ekip ve oyuncuların kararlılığıyla dikkat çekiyor. Taraftarlar da bu kritik maça büyük bir destekle hazırlandı. Çok sayıda taraftar bugün sabah saatlerinde Isparta Belediyesi önünden hareket ederek Fethiye’ye doğru yola çıktı. 

İSKENDERUNSPOR,

MENEMEN’İ İZMİR’DE YENDİ!!!

2. Lig Kırmızı Grupta, ekonomik anlamda birbirinden kat be kat farklı olan iki takım dün Menemen’de karşı karşıya geldi. İskenderunspor, rakibi Menemenspor’a göre üç kat daha ekonomik anlamda zayıf bir takım olmasına ve son zamanlarda futbolculara paralarının ödenmediği konularının gündemde olmasına rağmen ve maçın da Menemenspor sahasında olmasına rağmen İskenderunspor, dün oynanan maçta Menemenspor’u kendi sahasında mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı!!! Bu skorla adeta bu iki takım Ispartaspor’u Play – Off grubunun dışında bırakmak için ‘El Ele’ vermiş görünüyor. Dünkü maçın sonucu ile İskenderunspor, 53 olan puanını 56’ya çıkararak 58 puandaki Menemenspor ile arasındaki 5 puanlık farkı 2 puana indirdi. Ispartaspor ise 53 puanda kaldı. Bu nedenle, Ispartaspor’un en azından İskenderunspor ile puan puana mücadelesini sürdürebilmesi ve Play – Off’ta ben de varım diypebilmesi için bugünde Fethiyespor maçını mutlak surette kazanması gerekiyor. Beraberlik veya mağlubiyet, Yeşil – Pembeli ekibin Play – Off’tan tamamen uzaklaşması ve İskenderunspor’u Play – Off yolunda yalnız bırakması anlamına gelecek ve İskenderunspor elini kolunu sallaya sallaya Plaıy – Off’a girmiş olacak. 

ISPARTASPOR’UN KAZANMAKTA

BAŞKA ÇARESİ KALMADI

Bu nedenle; Fethiyespor karşısında alınacak olan galibiyet, Ispartaspor için hem moral hem de Play – Off grubuna girme adına ligdeki konumunu güçlendirmek adına büyük bir adım olacak. Ispartaspor Taraftarı, bu mücadeleyi heyecanla beklerken, Ispartaaspor'un sahaya çıkacak olan kadrosu ve taktikleri merakla bekleniyor. Özellikle Teknik Direktör Hakan Karaca’nın hangi oyun planını tercih edeceği ve oyuncuların performansı maçın kaderini belirleyecek.

Ispartaspor’un bu kritik virajda başarılı olup olamayacağı ise maçın son düdüğüyle belli olacak. Ispartaspor taraftarı, takımlarını desteklemek ve onlara moral vermek için takımını Fethiye’de de yalnız bırakmayacak.

 

 

 


Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °
Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °