Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor’un Grubunda Yalovaspor’dan Sonra; Gölcükspor da Amatöre Kümeye Düştü!

Ispartaspor’un Grubunda Yalovaspor’dan Sonra; Gölcükspor da Amatöre Kümeye Düştü!

ISPARTA 16.04.2021 11:20:00 0
Ispartaspor’un Grubunda Yalovaspor’dan Sonra; 
Gölcükspor da 
Amatöre Kümeye 
Düştü!
Ispartaspor’un da yer aldığı 3. Lig 3. Grupta küme düşen ikinci takım da belli oldu. 37 yıldır profesyonel lgde yer alan Gölcükspor, Yalovaspor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu, 3.Lg’e veda etti.
 
Ligin bitimine 3 hafta kala düşme hattının üzerinde bulunan Altındağ ile arasında 9 puan fark bulunan Gölcükspor, ikili averajı kötü olduğu için küme düşmesi kesinleşti.
RAKİBİYLE AYNI
KADERİ PAYLAŞTI
Gölcükspor, ligde kalma şansı kalmayan , haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Yalovaspor’a konuk oldu. Ligdeki kaderi aynı olan iki takımın Yalova Atatürk Stadı’ndaki mücadelesinde ilk yarıda pozisyon çok azdı. Gölcükspor, bu yarıda Bilal Yener ve Furkan Yiğit ile gol aradı. 30. Dakikada Furkan Yiğit, ceza sahasına girerken düşürüldü. Serbest atışı Furkan Yiğit kullandı, top direğin hemen yanından auta çıktı. Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.
GÖLCÜKSPOR DA YALOVASPOR’DAN
SONRA KÜME DÜŞEN İKİNCİ TAKIM OLDU
İlk yarısında pozisyon ve gol olmayan maçın ikinci yarısı bu kez daha hareketli geçti. Gölcükspor, 71’de penaltı kazandı. Ligin ikinci yarısında takıma katılan Bilal Yener’in vuruşuyla 1-0 öne geçti. Ligden düşmesi kesinleşen Yalovaspor, 1-0 geriden geldi, Ferit Erişçi ve Sinan Uzun’un golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu skordan sonra Yalovaspor ile birlikte Gölcükspor’un da ligin bitimine 3 hafta kala düşmesi kesinleşti.
7 TAKIM LİGDEN DÜŞMEMEK
İÇİN MÜCADELE VERİYOR
Öte yandan; 4 takımın ligden düşeceği ve 2’sinin belli olduğu 3. Lig 3. Grupta diğer ligden düşecek 2 takım ise Arhavispor, Cizrespor, Altındağspor, Batman Petrolspor, Elazığ Karakoçanspor, Osmaniyespor ve Erbaaspor’dan ikisi olacak. Bu takımların kimler olacağı ise kalan 3 maç sonunda netlik kazanacak.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °