Ispartaspor sezon başından beri ilk defa bu kadar iyi futbol oynayıp, net bir skor elde etti; Nihayet ŞEYTANIN BACAĞINI Kırdı

Ispartaspor sezon başından beri ilk defa bu kadar iyi futbol oynayıp, net bir skor elde etti; 
Nihayet
ŞEYTANIN BACAĞINI
Kırdı

Ispartaspor sezon başından beri ilk defa bu kadar iyi futbol oynayıp, net bir skor elde etti; Nihayet ŞEYTANIN BACAĞINI Kırdı

Kendi sahasında Altındağ Belediyespor ile karşılaşan Ispartaspor, ikinci yarı 10 kişi oynayan rakibini farklı mağlup ederek hem bu sezon ilk galibiyetini aldı hem de Kupada karşılaşacağı Kestelspor maçı öncesi büyük moral buldu. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Emir Kaan, Nurettin Çakır (2) ve Kadir kaydetti.
 
ISPARTASPOR NİHAYET
BEKLENEN PATLAMAYI YAPTI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin beşinci maçında galibiyetle tanıştı. Isparta Atatürk Stadyumunda Altındağ Belediyespor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, lig başından beri beklenen patlamayı Altındağ’a karşı yaptı ve sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
MAÇ YİNE SEYİRCİSİZ OYNANDI
Bugün saat 19.00’da başlayan ve sağanak yağış altında oynanan maçı; Vali Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek diğer protokol üyeleri izledi. TFF kararı gereği maça seyirci alınmadığı için tribünler yine boş kaldı.
MAÇ MİSLİ.COM’DAN
CANLI YAYINLANDI
2. ve 3. Ligin hem isim hem naklen yayın hakkını alan Misli.com bu defe sözünde durdu ve Ispartaspor’un Altındağ Belediyespor ile yaptığı karşılaşmaya naklen yayınladı. Bilindiği gibi, Misli.com geçen hafta Ispartaspor maçını naklen yayın programına almış ve ardından hiçbir gerekçe göstermeden programdan çıkarmıştı.
ISPARTASPOR, RAKİBİNE ÜSTÜN
BİR FUTBOL ORTAYA KOYAMADI
Ispartaspor, sezon başından bu yana ilk defa bugünkü maçta rakibine göre maçın büyük bir bölümünde üstün bir futbol ortaya koydu. Özellikle ikinci yarının başında rakip takımın 10 kişi kalmasıyla Yeşil – Pembeli ekip daha etkin bir futbol ortaya koyarak farka gitti.
TAKIMDA FORVET HARİÇ
HERKES GOL ATIYOR
Ispartaspor’un bugünkü maçında ilginç bir tezat da ortaya çıktı. Zira, takımın forvet oyuncusu hariç goller hep kanat oyuncularından geldi. Özellikle Emir Kaan Gültekin gerek attığı golle gerekse oynadığı futbolla Nuretten Çakır ile birlikte takımın maçın en iyi oyuncusu oldular.
SEZONUN İLK
GALİBİYETİNİ ALDI
Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta, rakibinin de 10 kişi olmasıyla daha etkin bir futbol ortaya koysaydı fark daha da açılabilirdi. Sonuçta Ispartaspor, rakibini mağlup ederek hem ligde bu sezonun ilk galibiyetini aldı hem de altın değerinde 3 puan kazandı.
4 SIRA BİRDEN YÜKSELDİ
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 2 puandan 5 puana çıkarak 4 sıra birden yükselerek 13. Sıradan 9. Sıraya oturdu.
OSMANİYESPOR’A
KONUK OLACAK
Ispartaspor gelecek hafta Osmaniye ekibi Osmaniyespor’a konuk olacak. Osmaniyespor ise ligin beşinci haftasında deplasmanda Erbaaspor’a 2 – 0 mağlup oldu. 
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Levent Balcı, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Atakan Tutan
ISPARTASPOR: Gökhan, Semih (dk.85 Emre Yüksektepe), Emir Kaan (dk.78 Emre Bozatlı), Serdar Ümit, Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır (dk.85 Mustafa), Volkan Çekiç, Bekir Karadeniz, (dk. 58 Emre Fırtına), Arif Birşen, Volkan Serim.
KARŞIYAKA: Süleyman, emrah, Furkan (dk. 76 Ercan), Timuçin Aşcıgil, Furkan Güneş, Onur Erdem, Burak (dk.46 Tutku), Gürkan, Emre, Byaram Can (dk.46 Alperen, (dk. 65 Fatih) Gökhan.
GOLLER: Dak. 21 Emir Kaan Gültekin, dak. 72 ve 84 Nurettin Çakır, Dak. 78 Kadir Turhan (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Nurettin Çakır, Arif Birşen (Isparta), Furkan, Gürkan, Gökhan (Altındağ)
 
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak.6: Ispartaspor maça hızlı başladı. Bu dakikada Yeşil – Pembelilerin atağında Nurettin Çakır’ın sert şutunu ceza sahası içinde Emrah eliyle kesti. Ancak, maçın hakemi ‘devam’ kararı verdi.
Dak. 9: Emir Kaan aldığı topla hızla ceza sahasına girdi topu Nurettin’e aktardı. Bu futbolcu boş durumdaki Volkan’ı gördü. Ancak, Volkan’ın yumuşak vuruşunda top kalecide kaldı.
Dak. 21: Ispartaspor beklediği gole bu dakikada kavuştu. Nurettin Çakır orta sahadan aldığı topla hızla ceza sahasına girdi soldan ortasında kaleyi paralel geçen topu arka direkte bekleyen Emir Kaan ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 24: Nurettin’in ortasında topla buluşan Emir Kaan’ın şutu az farkla yandan dışarı çıktı.
Dak. 40: Semih Üstün’ün ceza sahası önünden çektiği şut üst direğin dibinden auta gitti.
Dak. 45: Volkan Serim’in ceza sahası çaprazından çektiği şut farklı bir şekilde üstten auta çıktı. İlk yarıda 1 gol oldu ve Ispartaspor soyunma odasına 1 – 0’lık skorla gitti.
Dak. 47: Ispartaspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Bu dakikada aldığı topla hızla Altındağ ceza sahasına doğru giden Nurettin Çakır, ceza sahası ön çizgisinde Furkan tarafından düşürüldü. Hakem serbest vuruş kararı verdi ve Furkan’ı da ikinci sıra karttan kırmızı kart göstererek oyundan attı. Altındağ Belediyespor maçın ikinci yarısını 10 kişi tamamladı.
Dak. 48: Bir dakika önce kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Doksana giden topu kaleci aldı.
Dak. 51: Nurettin Çakır’ın sağ taraftan ve yerden ortasında Emir Kaan müsait pozisyonda topa vuramadı.
Dak. 60: Emir Kaan aldığı topla hızla Altındağ ceza sahasına indi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Ancak, defans tehlikeyi uzaklaştırdı.
Dak. 72: Ispartaspor bu dakikada ikinci gole kavuştu. Altındağ ceza sahasının sağ tarafında kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Ceza sahasına gelen topu iyi takip eden Nurettin Çakır, düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi: 2 – 0.
Dak. 76: Altındağ Belediyespor ceza sahası önünde kaleyi karşıdan gören pozisyonda serbest atış kazandı. Atışı yapan Timuçin’un şutu kaleci Gökhan’da kaldı.
Dak. 78: Ispartaspor’un kazandığı ve sağdan yapılan köşe atışında ön direkteki futbolculardan seken top arka direkte bekleyen Kadir Turhan’ın önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden ve çok sert şutu ağlara gitti: 3 – 0.
Dak. 80: Altındağ Belediyespor atağında Onur Erdem’in yerden ve sert tuşunda top Kaleci Gökhan’da kaldı.
Dak. 84: Nurettin Çakır’ın ceza sahası içindeki karambolde yerden vuruşunda top ağlarla buluştu: 4 – 0.
Dak. 89: Ispartaspor atağında Emre Fırtına’nın ceza sahası önünden çektiği şut kalecide kaldı. Hakem maçı 3 dakika uzattı. Maçın kalan dakikalarında ve uzatma dakikalarında tarafların çabaları başka gol getirmedi ve maç Ispartaspor’un 4 – 0’lık galibiyetiyle sona erdi.
3. LİG 3. GRUPTA 1. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Altındağspor: 4 – 0
Erbaaspor – Osmaniyespor: 2 – 0
Erokspor – Şile Yıldızspor: 3 – 1
Yalovaspor – Karşıyaka: 0 – 1
Çatalcaspor – Çarşambaspor: 2 – 1
Gölcükspor – İçel İdmanyurdu: 0 – 0
Elazığ K. Koçan – Batman Petrol: 1 – 0
Cizrespor – Somaspor: 2 – 2