Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor Maçı ‘Ortak’ Yayında; İki Kanal’da Birden Yayınlanacak

Ispartaspor Maçı ‘Ortak’ Yayında; İki Kanal’da Birden Yayınlanacak

ISPARTA 24.05.2021 05:34:00 0
Ispartaspor Maçı ‘Ortak’ Yayında; 
İki Kanal’da 
Birden
Yayınlanacak
3. Lig Play – Off Grubunun final maçında bugün Eskişehir’de Bursa Yıldırımspor ile karşılaşacak olan Ispartaspor’un bu zorlu maçı 2. ve 3.liglere isim ve yayın hakkı sponsoru olan Misli.com ile D – Smart kanalından ‘ortak yayın’ şeklinde naklen yayınlanacak.
 
MİSLİ.COM PLAY – OFF
MAÇLARINI NAKLEN YAYINLIYOR
3. Lig Play – Off maçlarını naklen yayınlama kararı alan ve Ispartaspor çeyrek ve yarı final maçlarının tamamını naklen yayınlayan Misli.com, bu doğrultuda bugün Eskişehir’de oynanacak olan Ispartaspor – Bursa Yıldırımspor Play – Off final maçını yayın akışına aldı ve maçı canlı olarak yayınlayacak. 
MAÇ D – SMART
KANALINDAN DA
CANLI YAYINLANACAK
Öte yandan, Misli.com ile D – Smart arasında yapılan görüşmeler neticesinde söz konusu maçı (Ispartaspor – Bursa Yıldırımspor) D – Smart Kanalı da naklen yayınlanacak. Ancak, bu kanal şifreli olduğu için sadece Dekorderi olan D – Smart aboneleri bu imkandan yararlanabilecek.
MAÇI İZLEMEK
İÇİN NE YAPMALI?
Ispartaspor ile Bursa ekiplerinden Bursa Yıldırımspor arasında 24 Mayıs Pazartesi günü yani bugün saat 20.00’da oynanacak zorlu karşılaşmayı futbolseverler, misli.com sitesi üzerinden veya telefonlarına indirdikleri misli.com uygulamasından üye olarak ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.
MİSLİ.COM VE D – SMART’TAN YAYINLANACAK
PLAY – OFF MAÇLARININ PROGRAMI ŞÖYLE;


 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °