Bugün, 18 Haziran 2024 Salı

Ispartaspor’da Kırşehirspor Mesaisi Başladı

Ispartaspor’da Kırşehirspor Mesaisi Başladı

SPOR 20.10.2021 11:35:00 0
Ispartaspor’da 
Kırşehirspor Mesaisi 
Başladı
Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Ispartaspor’da bir günlük iznin ardından dün yapılan idmanla hazırlıklara start verildi. Pendik yenilgisinin ardından Uşakspor maçıyla tekrar galibiyetlerine başlayan Yeşil – Pembeli ekip, evinde kazanarak yeni bir çıkış yakalamayı hedefliyor.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor, 9. hafta maçında konuk edeceği Kırşehir Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarına başladı. Hafta sonunu Uşakspor deplasmanında geçiren ve rakibini 45. Dakikada Şamil Başaran’ın attığı tek golle mağlup eden bir günlük dinlenmenin ardından dün öğleden sonra gerçekleştirdiği antrenmanla Kırşehir Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Tarık Söyleyici ve yardımcılarının yönetiminde yapılan idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Davraz Kartalları hazırlıklarını hafta boyunca günde yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.
UŞAKSPOR’U MAĞLUP
EDEREK GÜCÜNÜ GÖSTERDİ
6 maçlık yenilmezliğini iki hafta önce Pendikspor maçında kaybeden Ispartaspor buna karşın Pendik maçının ardından deplasmanda karşılaştığı Uşakspor’u mağlup ederek hem gücünü ortaya koydu hem de gruptaki yükselişini sürdürdü.
GALİBİYETLER SERİSİNİ
SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Ispartaspor, Uşakspor galibiyetiyle 11 olan puanını 14’ye çıkararak grupta 2 sıra birden yükselip 2. Sıraya yükseldi. Temsilcimiz, grubun güçlü ekiplerinden olan ve 13 puanla hemen Ispartaspor’un iki basamak altında bulunan Kırşehir Belediyespor karşısında hata yapmayarak evinde kazanmak ve Uşakspor maçıyla başlayan yeni bir seriyi sürdürmek istiyor.
ISPARTASPOR YOLUNA
DEVAM EDECEK
Öte yandan grupta 8. haftanın sonunda 18 puanlı Pendikspor liderliğini korurken, Ispartaspor ve Amed Sportif ikinciliği paylaşıyorlar. Düşme hattında ise Eskişehir ile birlikte Karacabey Belediyespor ve Erzincanspor yer alıyor.
PENDİKSPOR’UN
LİDERLİĞİ GARANTİ!
2. Lig Beyaz Grupta Pendikspor’un bu hafta sonu maçı yok ve haftayı BAY geçirecek. Ancak, Kırmızı – Beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta sonu Akhisarspor’u 4 golle geçip en yakın rakibi Ispartaspor ile arasındaki puan farkı 4 olmasından dolayı Ispartaspor, bu haftaki maçını kazanması halinde bile Pendikspor 1 puan farkla liderliğini sürdürmeye devam edecek.
ISPARTASPOR’A
BAKLAMA İKRAMI

Öte yandan; Isparta'nın Antrenörlerinden ve milli sporcularından olan Boss Fitness merkezinin sahibi ve Mai Tai hocası sayın Murat İşler dün takımı antrenmanda ziyaret ederek baklava ikramında bulunup futbolculara ve teknik heyete hafta sonu oynayacakları Kırşehir maçında başarılar diledi.
 

Salı 32.1 ° / 17.5 °
Çarşamba 31.7 ° / 17.9 °
Perşembe 33.2 ° / 18.6 °