Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Memur – Sen’den Başsavcı Turhan’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta Memur – Sen’den Başsavcı Turhan’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 25.08.2023 12:24:00 0
Isparta Memur – Sen’den Başsavcı Turhan’a;  Hayırlı Olsun Ziyareti

Memur – Sen Isparta Temsilcisi Selami Kılınç ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Aydın Turhan’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular. 

Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanlarından; Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan ve Emekli Memur – Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek katıldı. 

KILINÇ; “YENİ GÖREVİNİZ

HAYIRLI OLSUN”

Dün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Başkanı Selami Kılınç, geçtiğimiz günlerde Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Dr. Aydın Turhan’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  Memir – Sen olarak gerek Isparta gerek Türkiye genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 

TURHAN; “ZİYARETİNİZ İÇİN

TEŞEKKÜR EDERİM”

Isparta Memur – Sen Heyetinin kendisine yaptığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Selami Başkanımız nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. İnşaallah Isparta halkımıza hizmet etmek, daha iyi hizmet etmek ve yargı teşkilatımızı bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm Isparta Memur – Sen ailesine başarılar diliyorum” dedi.

BAŞSAVCI TURHAN’A

SAATLİ TÜRK BAYRAK

TABLOSU 

Ziyaretin sonunda ise, Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Başkanı Selami Kılınç, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turan’a ziyaretin anlam ve önemine binaen; üzerinde saat bulunan Türk Bayrağı Tabulosu hediye etti.

 

 


Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °