Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta İHH Kadın Kollarından; Depremzedelere Giysi Yardımı

Isparta İHH Kadın Kollarından; Depremzedelere Giysi Yardımı

ISPARTA 28.03.2023 09:52:00 0
Isparta İHH Kadın Kollarından;  Depremzedelere  Giysi Yardımı

Isparta İHH Kadın Kolları ve Sosyal İşler Birimi, yardım kampanyası çerçevesinde kendilerine getirilen giysileri depremzedelere ulaştırılıyor. 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği çalışmaları kapsamında Temsilciliğin birimlerinden olan Kadın Kolları Başkanlığı ve Sosyal İşler Birimi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

BAŞKAN EFE; “VEFAT EDENLERE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ” 

Bugünlerde yaptıkları yardımlarda Depremzedelere ağırlık verdiklerini ifade eden Isparta İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, her gün en az 10 Depremzede aileyi ziyaret ederek yardımları ulaştırdıklarını söyledi. Başkan Efe, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Öncelikle 6 Şubat’ta meydana gelen ve on binlerce vatandaşımızın vefat etmesi, 10 binlerce vatandaşımızın da yaralanması ve milyonlarca vatandaşımızın da evsiz kalmasına sebep olan K. Maraş merkezli deprem nedeniyle vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. 

“DEPREMZEDELERİMİZE GİYSİ 

DESTEĞİNDE BULUNUYORUZ” 

Isparta İHH Kadın Kolları olarak ben ve Kadın Kollarımıza mensup üyelerimiz ile Sosyal İşler Birimimizden Cuma Akyıldız hocamızla birlikte her gün şehrimize gelen depremzede vatandaşlarımızı bizzat evlerinde ziyaret ediyoruz ve ihtiyaçları olan giysileri kendilerine teslim ediyoruz” dedi. 

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °