Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta DERBİ MAÇI Havasına; Erken Girdi

Isparta DERBİ MAÇI Havasına; Erken Girdi

SPOR 24.11.2022 15:51:00 0
Isparta DERBİ MAÇI Havasına;  Erken Girdi

Ispartaspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ezeli rakibi Afyonspor ile karşılaşacak. Derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı.

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 27 Kasım Pazar günü 3 puandan daha öte anlam taşıyan bir maça çıkacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, Pazar günü saat 14.00'te kendi saha ve seyircisi önünde başlayacak maçta yıllarca büyük rekabet yaşadığı ezeli rakibi komşu il takımı Afyonspor ile karşılaşacak. Derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı.

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU; “STADYUMU

DOLDURMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Ispartaspor’u 55 yıldır içerde ve dışarda destekleyerek takımın bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan 32 Gençlik Taraftar Grubu, tüm sporseverleri Pazar günkü derbi maçına davet etti. Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Pazar günü ISPARTA ATATÜRK stadında Afyonsporu konuk edeceğiz. Pazar gün o stadı doldurmak hatta taşırmak hepimizin boynunun borcudur. Yarından itibaren herkes Pazar günkü bu futbol şöleni için üstüne düşeni yapmalıdır.

“BİLET SATIŞI İKİ

GÜN ÖNCEDEN BAŞLASIN”

Ayrıca #afyonspor sahada bizim ezeli rakibimizdir aramızda yıllardan beri süren bir çekişme vardır ama hepimizin afyonlu eşi dostu arkadaşı var şehrimizde çok sayıda afyonlu dostlarımız yaşıyor. Futbol taraftarla güzeldir bir takım sahaya çıkıyorsa taraftarı da tribünde yerini almalıdır. Ispartaspor taraftar sayfası olarak şimdiden söylüyoruz kesinlikle deplasman yasağı koymak gibi bir hataya düşülmemelidir. Afyonspor taraftarı şehrimize gelip takımını desteklemelidir. Biz de 2.devre Afyona gidip takımımızı desteklemeliyiz.

Merkezde bazı bölgelere biletlerin önceden satılması için noktalar konulması gerekir, Yetkililere ilanen duyurulur” denildi.

“AFYONSPOR BİZİM DOST

VE EZELİ RAKİBİMİZDİR”

32 Gençlik Taraftar Grubu, bazı kişilerin sosyal medya üzerinden Afyonspor’a karşı nefret dolu paylaşımlar yaptığını bunu asla kabul etmediklerini ve Afonspor’un düşman değil, ezeli rakip olduğunu vurgulayarak bu konuda da yapılan açıklamada; “Bazı sayfalarda Afyon maçı için kin ve nefret dolu paylaşımlar yapılıyor, bu tür paylaşımları tasvip etmiyoruz. Spor dostluktur, spor kardeşliktir, derbiler olmazsa futbolun tadı çıkmaz, ezeli rakip olabiliriz, ama bu işi küfürler hakaretler boyutuna taşıyacak kadar seviyesiz duruma getirmeye gerek yok, tribüncülük bu değildir. Bizim ve grubumuzun bu tarz sayfalarla herhangi bir bağımız yoktur. Sevgiler Büyük Ispartaspor Taraftarları” ifadeleri kullanıldı.

STADYUMUN KAPILARI 3 SAAT

ÖNCEDEN AÇILMALIDIR

Maçın oynanacağı 27 Kasım Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunun tıklım tıklım dolması beklenirken, Taraftarlar Stadyum kapılarının maç saatinden 3 saat önce açılmasını da talep ettiler.


Anahtar Kelimeler: Isparta DERBİ Havasına; Erken Girdi
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °