Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi

Isparta CHP’nin Düzenlediği ‘Demokrasi Yürüyüşü’ne Yoğun İlgi; Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın Devri Artık Kapanmıştır

Isparta CHP’nin Düzenlediği ‘Demokrasi Yürüyüşü’ne Yoğun İlgi; Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın Devri Artık Kapanmıştır

ISPARTA 22.03.2025 13:27:00 0
Isparta CHP’nin Düzenlediği ‘Demokrasi Yürüyüşü’ne Yoğun İlgi;   Bana Dokunmayan Yılan Bin  Yaşasın Devri Artık Kapanmıştır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına tepki olarak ülke genelinde düzenlediği ‘Demokrasi Yürüyüşü’nün Isparta ayağına binlerce kişi katıldı. CHP Isparta İl Başkanı Hasan Karaca; “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın devri artık kapanmıştır” dedi. 

Söz konusu Demokrasi Yürüyüşünün Isparta İl Örgütü tarafından gerçekleştirilen bölümü; dün saat 16.15’te Millet Caddesi üzerindeki Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi önünde başladı ve Kaymakkapı Meydanı’nda yapılan Basın Açıklaması ile sona erdi. 

BAŞKAN KARACA; “BANA DOKUNMAYAN

YILAN BİN YAŞASIN DEVRİ ARTIK KAPANMIŞTIR”

Yürüyüş boyunca hükümet aleyhine ve Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen sloganlar atan katılımcılar, yetkilileri ve vatandaşlar, demokrasiye sahip çıkma ve adalet çağrısında bulundular. Yürüyüşte Kaymakkapı Meydanına gelindiğinde ise burada CHP İl Başkanı Hasan Karaca tarafından basın açıklaması okundu. Başkan Karaca; “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın devri artık kapanmıştır. Kıymetli Ispartalılar, artık Genel Başkanımızın dediği gibi, salonlarda siyaset yok. Artık sokaklardayız, meydanlardayız.  Gelin, bize omuz verin. Sokaklar anayasal haklarımızdır. Gelin, geleceğinize sahip çıkın. Gelin, bu mücadelede olun. Sayın İmamoğlu için değil, Cumhuriyet Halk Partisi için değil; halk için, hukuk için, adalet için gelin. Korkmayın. Elinizden seçme ve seçilme hakkını alıyorlar. 

“BİZ BU SAVAŞI KAZANACAĞIZ” 

Bugün bunu yapabilenler, yarın sizlerin malınıza, mülkünüze çökeceklerdir. Bugün bu kararlara susanlar, ülkemizin gördüğü zararlardan nasiplerini almayacaklarını mı sanıyorlar? Bu ülke bir günde %10 fakirleşti. Borsa milyarlarca dolar kaybetti. Dün benzine, mazota zam yaptılar. Yargıyı silah gibi kullanmaya devam edecekler. Türkiye’de artık “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” devri kapanmıştır. Türk milleti büyüktür. Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Ekrem Başkanımızın söylediği gibi: Biz bu savaşı kazanacağız” açıklamasında bulundu. 

KAYMAKKAPI MEYDANINDA 

‘HÜKÜMET İSTİFA’ SLOGANLARI ATILDI 

CHP Isparta İl Örgütünün düzenlediği ve Kaymakkapı Meydanında sona eren Demokrasi Yürüyüşüne katılanlar ‘Hükümet İstifa’ sloganları attı. Yürüyüş ve ardından yapılan basın açıklamasının ardından katılımcılar olaysız bir şekilde dağıldı. 

CHP ISPARTA İL ÖRGÜTÜ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN

DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

Pazartesi 23.2 ° / 11.7 °
Salı 23.8 ° / 11.4 °
Çarşamba 26.3 ° / 12.1 °