Tarih: 09.04.2021 08:40

Isparta’nın En Çok Dinlenen Radyo Programı Başlıyor; Arkadaş FM’de RAMAZAN Farklı Yaşanacak

Facebook Twitter Linked-in

Isparta’nın en köklü radyosu Arkadaş FM’de yaklaşık 20 yıldır yayınlanan İFTAR SAATİ Programı bu Ramazan Ayında da dinleyicileriyle buluşuyor.
 
1992’de 90.20MHz frekansında ilk sesini veren Arkadaş FM ‘’Kulaktan Kalbe Manevi Yolculuğun Frekansı’’ sloganıyla 30 yıla yakındır yine 90.20MHz frekansından Isparta’ya, arkadasradyo.com.tr internet adresinden ise tüm Türkiye’ye ve dünyaya sesini duyurmaya devam ediyor.
 
Isparta’nın en çok dinlenen radyo programı İFTAR SAATİ bu Ramazan Ayında da Arkadaş FM’de İbrahim Uğur Demiralay ve Abdullah Gençay’ın sunumlarıyla iftardan bir buçuk saat önce sizlerle. Yaklaşık 20 yıldır her Ramazan Arkadaş FM’de canlı yayınlanan İFTAR SAATİ programı bu Ramazan da yine hediyelerle yine muhabbetle yine güzelliklerle sizlerle.
 
Program iftardan bir buçuk saat önce 90.20 frekansında ve arkadasradyo.com.tr internet adresinden canlı yayınlanıyor. Programda sorulan soruya sosyal medya ve telefonla arayarak doğru cevap verenler çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Çekiliş sonucunda ise onlarca hediye sahiplerini buluyor.
 
Binlerce kişinin aynı anda dinlediği ve sorulan soruya doğru cevap verenlerin çekilişe katıldığı İFTAR SAATİ programı Ramazan boyunca her gün Arkadaş FM’de dinleyenleri ile buluşacak.
 
Arkadaş FM’in Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda programın da sunucusu olan İbrahim Uğur Demiralay program hakkında ‘’Her Ramazan büyük bir heyecanla biz dinleyenlerimizi dinleyenlerimiz ise bizi bekliyor. Programın dinleyici kitlesi çok geniş biz de Arkadaş FM olarak elimizden geldiğince hediye yelpazemizi geniş tutmaya çalışıyoruz. Bu konuda bize destek veren firmalarımıza sizin aracılığınızla da teşekkür edelim ve 13 Nisan’da iftardan bir buçuk saat önce İFTAR SAATİ programında 90.20 frekansında Arakdaş FM’de buluşalım.’’ ifadelerini kullandı.
 
Programda sorulan soruya nasıl cevap verileceğini ise programın sunucusu olan Abdullah Gençay şöyle ifade etti: ‘’Bu sene de İFTAR SAATİ programında dinleyenlerimizle buluşacağız. Program esnasında sorduğumuz soruya doğru cevap veren dinleyicilerimiz çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Ve çekilişle onlarca dinleyenimize çeşitli hediyeler vererek Ramazan heyecanımızı dinleyenlerimizle paylaşmış oluyoruz. Çekilişe katılmak isteyen dinleyicilerimiz program esnasında 0246 232 9630 numaralı telefonu arayabilir veya yine aynı numaranın WhatsApp hattından cevaplarını gönderebilecekleri gibi radyomuzun sosyal medya hesaplarından da doğru cevabı göndererek çekilişe katılmaya hak kazanabilirler. Ama bizim için hediye bahane muhabbet şahane.’’
 
İFTAR SAATİ programı bu Ramazan’da ilk iftar günü yani 13 Nisan Salı iftardan bir buçuk saat önce Arkadaş FM’de sizlerle.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —