Isparta’mızın 3-5 tane daha otele ihtiyacı var

Isparta’mızın 3-5 tane daha otele ihtiyacı var

Isparta’mızın 3-5 tane daha otele ihtiyacı var

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan İstanbul Caddesi üzerindeki Ramada Oteli ziyaret etti. Başkan Günaydın, “Isparta’mızın 3-5 tane daha otele ihtiyacı bulunuyor. Isparta’da farklı etkinlikler düzenleniyor. Isparta turizmde önde gelen illerden birisi olacak. Isparta’mız yine tarih ve kültür kenti olacak. Isparta’mızda yaptığımız Gül Fuarı ve diğer faaliyetlerle birlikte şehir ekonomisi daha da gelişecek ve bu oteller bize yetmeyecek. Bu otelimizin açılışını önemsiyorum” dedi.
 
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili birinci sıra adayı Hasan Basri Sönmez ve beraberindekiler ile birlikte önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan İstanbul Caddesi üzerindeki Ramada Oteli ziyaret etti. Otelde incelemelerde bulunan Başkan Günaydın, otel sahiplerinden Yaşar Çakalak’tan bilgiler aldı. Ramada Otel sahiplerinden Yaşar Çakalak, “Başkanım otelimize öncelikle hoş geldiniz. Ramada uluslararası bir marka. Otelimiz 120 oda ve 260 yatak kapasitesine sahip. Bugün tanıtım kahvaltısı düzenledik. Şehrimize ve bölgemize önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorum” dedi.
Ramada Otelinin önümüzdeki günlerde açılacağına dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, otelde ilk çalışmaların başladığını kaydetti. Günaydın, “Şehrimiz güzel bir otele daha kavuştu. Bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Isparta’mızın 3-5 tane daha otele ihtiyacı bulunuyor. Isparta’da farklı etkinlikler düzenleniyor. Isparta turizmde önde gelen illerden birisi olacak. Isparta’mız yine tarih ve kültür kenti olacak. Isparta’mızda yaptığımız Gül Fuarı ve diğer faaliyetlerle birlikte şehir ekonomisi daha da gelişecek ve bu oteller bize yetmeyecek. Bu otelimizin açılışını önemsiyorum. Isparta farklı bir kent olacak. Ekonomiden, sosyal kültürel faaliyetlere, fuarlar kenti olacak. Bunun için havalimanı ve otellerinin olması lazım. Bunlarda gelişiyor. Şehrimiz iyiye gidiyor. Otelimizin açılması bize sevinç veriyor. Arkadaşımıza teşekkür ediyor ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: