Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta İŞKUR’dan; Bilgilendirme Standı

Isparta İŞKUR’dan; Bilgilendirme Standı

ISPARTA 11.07.2021 15:40:00 0

Isparta İŞKUR’dan;  
Bilgilendirme
Standı
Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü, faaliyetlerini halka duyurmak için Valilik önündeki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında stand açtı.

HÖKE; “ÇALIŞMALARIMIZI
HALKIMIZA ANLATIYORUZ”
Geçtiğimiz günlerde açılan stand ile amaçlarının İŞKUR olarak yaptıkları çalışma, faaliyetlerini ve hizmetlerini halka duyurmak olduğunu ifade eden Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu kapsamda Standımızda iki İş ve Meslek Danışmanımızı görevlendirdik.
“STANDIMIZDA İŞE YERLEŞTİRMEDEN, İŞSİZLİK
SİGORTASINA KADAR BİLGİLENDİRME YAPIYORUZ”
Bu personelimiz müdürlüğümüzün faaliyetlerinin tüm toplum kesimlerine ulaşması ve hizmetin vatandaşların ayağına gitmesi, kurs başvuruları ve işsizlik başvuruları almak için vatandaşlar ile görüşmeler yapıyor. Açılan standa ilgi gösteren vatandaşlara iş arama ve bulma, eleman talebi, meslek eğitimi, girişimcilik, işe yerleştirme, istihdam garantili kurslar, TYP gibi program ve projelerden faydalanma, işsizlik sigortası maaşı gibi kurumsal hizmetler aktarıldı” dedi.
“TANITIM
ÇALIŞMALARIMIZ
DEVAM EDECEK”
İŞKUR Isparta Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanları tarafından yürütülecek bu tanıtım çalışmaları şehrin çeşitli yerlerinde de devam edecek.

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °