Tarih: 23.02.2021 13:03

Isparta Halk Eğitim Merkezi’nde; Bilgisayar İşletmenliği Kursu Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Isparta Halk Eğitimi Merkezi 163 saatlik Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü kursu başladı. Merkez Müdürü Niyazi Karadem; “Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını vereceğiz” dedi.
 
KURSLAR YÜZ YÜZE EĞİTİM
SİSTEMİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Dün itibariyle başlayan kursun, hafta içi her gün saat 09:00-12:00 saatleri arasında Merkez binada gerçekleştirildiğini ifade eden Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Niyazi Karadem; “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüz tarafından gönderilen genelge doğrultusunda başlatmış olduğumuz kursta, kadrolu öğretmenlerimiz tarafından Bilgisayara Giriş, Internet, Word, Excel ve PowerPoint konuları anlatılmaktadır.  

“KURSUMUZ PANDEMİ KURALLARINA
UYGUN OLARAK YAPILMAKTADIR”
Şuanda kursumuza 14 kursiyer katılmakta olup, kursumuz Koronavirüs pandemisi tedbirleri çerçevesinde maske – mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşmektedir” dedi.

KURSU BAŞARIYLA
BİTİRENLERE SERTİFİKA
Isparta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Niyazi Karadem, 163 Saat sürecek kursumuzun sonunda başarılı olanlara ‘Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü’ Sertifikası verileceğini sözlerine ekledi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —