Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke Uyardı; Engelli Hibe Desteği Başvuruları Yarın Sona Erecek

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke Uyardı; Engelli Hibe Desteği Başvuruları Yarın Sona Erecek

ISPARTA 15.04.2021 20:29:00 0
İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke Uyardı; 
Engelli Hibe Desteği 
Başvuruları Yarın 
Sona Erecek
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara 65 bin lira tutarındaki Engelli Hibe Desteği başvurularının 16 Nisan 2021 Cuma günü yani yarın sona ereceğini bildirdi.
 
Kendi işini kurmak isteyen engellileri başvuru yapmaya davet eden İl Müdürü Mustafa Höke, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Engelli Hibe Desteği için proje başvurularının 11 Mart itibarıyla e-Devlet üzerinden yapılmaya başlandığını hatırlattı.
HÖKE; “E – DEVLET
ÜZERİNDEN DE BAŞVURULABİLİR”
Elektronik başvuru sistemi sayesinde engellilere kolaylık sağladıklarını vurgulayan İl Müdürü Höke; “Ülkemizin neresinde bulunursa bulunsun engelli vatandaşlarımız son güne kadar proje başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilir. Engelli Hibe Desteğimizde yeni bir dönemi başlattık. Geçmişte elden veya posta yoluyla aldığımız Engelli Hibe Desteği proje başvurularını engelli vatandaşlarımızın evlerinden çıkmadan da başvuru yapabilecekleri e-Devlet platformuna taşıyarak online başvuru yapmalarını sağlıyoruz. Bu sayede daha fazla engellimizin girişimciliğine destek olmak istiyoruz. Bu doğrultuda, engelli vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Biliyoruz ki hayaller engelsizdir” dedi.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °