Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

İşkur’dan Mikrodenetleyici Programcısı

İşkur’dan Mikrodenetleyici Programcısı

ISPARTA 26.08.2019 07:51:00 0
İşkur’dan 
Mikrodenetleyici 
Programcısı
İşkur İl Müdürlüğü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi işbirliğinde İstihdam Garantisiz, Mikrodenetleyici Programcısı mesleğinde kurs düzenlenecek. Kursa son başvuru 1 Eylül 2019.
 
Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin son başvuru tarihine kadar Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne gelerek veya www.iskur.gov.tr internet adresinden iş arayan kaydı Yaptırmaları gerektiğini ifade eden İşkur İl Müdürü Gürsel Öksüz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mülakat/seçme işlemleri için belirtilen yer, tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.  Mikrodenetleyici Programcısı Bay ve Bayan l0 Kişi (l Grup) 1 Eylül 2019 tarihine kadar başvurulacak olup, 4 Eylül tarihinde mülakat yapılacaktır.
Kurs 9 Eylül’de başlayacak ve 30 Aralık’ta bitecektir. Kurs hafta içi her gün yani Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri 09.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Kurs; İtech Robotik Otomasyon Yenilenebilir Enerji Eğitim Medikal Taahhtit Sanayi ve Tic. Lmd. Şti’nde verilecektir.
İŞTE KURSA KATILMAK
İSTEYENLER İÇİN ŞARTLAR
a) Üniversitelerin Elektrik - Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak (Öğrenci olanlar da başvuru yapabilir.)
b) 15 yaşını tamamlamış olmak,
c) kurumca düzenlenen kurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak,
d) İŞ ve Meslek Danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak, danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,
e) Emekli olmamak,
f) kurslara katılma yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak, şartları aranır.
g) Kursiyerlere günlük kursiyer cep harçlığı ödenir. Kamuoyuna önemle duyurur.”

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °