Tarih: 15.06.2019 14:48

Işıkkent Anadolu İHL İlk mezunlarını verdi

Facebook Twitter Linked-in

HABER: Yunus ÖZLER
Türkiye’de açılan 14 proje okulundan birisi olan ve 2015 yılında eğitim – öğretime başlayan Işıkkent Anadolu İmam-Hatip Lisesi ilk mezunlarını verdi.
 
Isparta İmam Hatipler Derneği’nin 3 yıllık gayretiyle Işıkkent Mahallesinde yapılan İmam – Hatip Lisesi 2015 yılında eğitim öğretime başladı. Okul, Türkiye’deki 14 proje okulundan birisi olma özelliğini taşıyor.
BÜNYESİNDE HEM ARAPÇA
HEM DE HAFIZLIK OLAN OKUL
Anadolu İmam - Hatip Liseleri’nde Proje Okulu deyince bünyesinde ya Arapça hazırlık sınıfı bulunan ya da sadece hafızlık sınıfı bulunan okullar kastediliyor. Bu doğrultuda Işıkkent Anadolu İmam-Hatip Lisesi, bünyesinde hem Arapça hem de Hafızlık olan ikinci okul konumunda bulunuyor.
İLK MEZUNLARIN VERDİ
Dört yıl önce eğitim öğretime başlayan Işıkkent Anadolu İmam-Hatip Lisesi dün tamamlanan 2018 – 2019 Eğitim  - Öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını verdi. Bu doğrultuda, okulda mezuniyet töreni yapıldı.
GÜLEÇ; “İKİ MUTLULUK
BİRDEN YAŞIYORUM”
Işıkkent Anadolu İmam - Hatip Lisesi Müdürü Cavit Güleç, bu mutluluğu sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu. Müdür Güleç; “Bugün iki mutluluğu birlikte yaşadık. Okulumuzun ilk mezunlarını verirken okul birincisi olan oğlum Furkan GÜLEÇ 'de ayrı bir mutluluğu yaşattı. Mezunlarımıza gelecek hayatlarında başarırlar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —