Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İl Genel Meclisi’nin Yeni Başkanı Ertuğrul; Sorumluluğum İki Katına Çıktı

İl Genel Meclisi’nin Yeni Başkanı Ertuğrul; Sorumluluğum İki Katına Çıktı

ISPARTA 19.04.2024 19:15:00 0
İl Genel Meclisi’nin Yeni Başkanı Ertuğrul;  Sorumluluğum  İki Katına Çıktı

Isparta 25. Dönem İl Genel Meclisinin yeni Başkanı seçilen Mehmet Ali Ertuğrul, muhalefet partilerinin de kendisine oy vermesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Meclis birlik ve beraberlik içinde olduğunu bu oylama ile bir kez daha ortaya koymuştur. Sizler bu görevi bana tevdi ederek sırtımdaki sorumluluk yükünü iki katına çıkarmış oldunuz. Allah’ın izniyle bizler de bu sorumluluğun altından kalkacağımıza inanıyoruz” dedi. 

31 Mart 2024 seçimlerinde Isparta Merkezden Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi olarak meclise giren ve bugün yapılan ilk meclis toplantısında 25. Dönem İl Genel Meclisine Başkan seçilen Mehmet Ali Ertuğrul, bu görevi almanın olmanın mutluluğunu yaşıyor. 

MEHMET ALİ ERTUĞRUL 

33 OYUN 25’İNİ ALDI 

Bugün İl Genel Meclisinde yapılan seçimler neticesinde; 37 üyeli İl Genel Meclisinin toplantıya katılan 33 üyeden 25’inin oyunu alarak bu göreve seçilen Mehmet Ali Ertuğrul, başkanlık koltuğuna oturur oturmaz bir teşekkür konuşması yaptı.  

ERTUĞRUL; “HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Seçildikten sonra başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Ali Ertuğrul, bu durumdan son derece mutlu olduğunu belirterek; “Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Bu görevi bana tevdi ederek sırtımdaki sorumluluğu iki katına çıkardınız. Ancak, bizler bundan memnunuz ve bu sorumluluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bugün burada yapmış olduğumuz seçimler meclisimizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu ortaya koymuştur. Bu son derece sevindirici bir durumdur. İnşallah bu birlik ve beraberlik içinde 5 yıl boyunca Isparta’ya güzel hizmetler noktasında güzel kararlar alırız ve bu birliktelik hiç bozulmaz. Tüm temennim budur. Buradan, beni başkanlığa layık görerek bu göreve getiren yüce meclisimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 


Perşembe 21.7 ° / 11.2 °
Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °