Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

IGC Başkanı Mustafa Baş’dan; Yeni Yıl Mesajı

IGC Başkanı Mustafa Baş’dan; Yeni Yıl Mesajı

ISPARTA 1.01.2024 09:23:00 0
IGC Başkanı Mustafa Baş’dan;  Yeni Yıl  Mesajı

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda dün gece karşıladığımız 2024 yılının hayırlara vesile olmasını temenni etti. 

Baş’ın mesajı şöyle: ''İyi ve kötüsüyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yılı daha karşılamaya hazırlanıyoruz. Yeni ve güzel başlangıçların yaşanmasını arzuladığımız, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile öncelikle değerli Ispartalıların ve tüm değerli meslektaşlarımın yeni yılını kutluyorum.

Evet acıları ve mutlulukları bir arada yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıp yeni umutlar ve hayallerle yeni bir yıla daha “merhaba” diyecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2023 yılında ülkemiz çok büyük acılar yaşadı. 

Birçok kentimizi derinden etkileyen depremde kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızın acısı hala yüreklerimizde. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar başsağlığı dilerken, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.  Temennimiz bir daha ülke ve millet olarak böylesine acı olayların yaşanmamasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının ülkemize ve Isparta’mıza sevgi, kardeşlik, yardımseverlik ve hoşgörü getirmesi en büyük dileklerimizin başında gelmektedir. Bütün bu güzel duygular ile 2024 yılında ülkemizde ve memleketimizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı günler temenni ederek mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. 

Ayrıca, demokrasinin temel taşlarından olan ve bir ülkenin olmazsa olmazlarından Basınımızın değerli mensuplarının da yeni yılını en içten dileklerimle kutlarken, son yıllarda ekonomik sıkıntılarla boğuşan Yerel Basınımız için 2024 yılının sıkıntısız  geçmesi dileklerimle yeni yılın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.  


Anahtar Kelimeler: Başkanı Mustafa ’; Mesajı
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °