Yıllardır İstanbul yolu üzerindeki yerinde hizmet veren ve son olarak Isparta İl Müftülüğü koordinesinde yeni Antalya yolu üzerinde yapımı tamamlanan Hayırlar Kız Kur’an Kursu yeni hizmet binasına taşındı. Binanın hizmete açılışında kurban kesildi, dua edildi.
Isparta İl Müftülüğü ve Hayırlar Vakfı işbirliğinde hayırseverlerin destekleriyle Isparta Merkezde inşası tamamlanan Hayırlar Kız Kur’an Kursu yeni hizmet binasına taşınma işlemleri gerçekleştirildi.
Törene İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Müftü Yardımcıları Davut Çalışkan, Celal Atasoy, Fatma Cihan, Şube Müdürleri Adem Uğur Yıldırım, Hüseyin Koçak, müftülük personeli, Kur’an kursu öğreticileri ve Hafız öğrencililer katıldı.
Hayırlar Kız Kur’an kursu açılış programında konuşan İl Müftüsü Biçer, “ Bu Kur’an kursumuzdan hayırlı insanlar çıkacak ve hayırlı nesiller yetişecektir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kur’an kursu öğreticileri ve hafız öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.
Hayırlar Kız Kur’an Kursu, İl Müftüsü Muharrem Biçer tarafından yapılan duanın ardından hizmete açıldı.