Bugün, 15 Haziran 2024 Cumartesi

HARZEM Butik ve Cafe’ye GÖRKEMLİ AÇILIŞ

HARZEM Butik ve Cafe’ye GÖRKEMLİ AÇILIŞ

ISPARTA 30.09.2023 13:54:00 0
HARZEM Butik ve Cafe’ye GÖRKEMLİ  AÇILIŞ

HABER: Yunus ÖZLER

Isparta’da Butik ve Cafe’nin aynı mekanda olduğu tek konsept olan HARZEM Butik ve Cafe dün yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Müstecirliğini Fatime Dinçer ve Züleyha Öngeç’in yaptığı Harzem Butik ve Cafe’nin dün saat 14.30’da Yayla Mahallesi 160. Cadde üzeri Isparta AVM karşısındaki merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine; Isparta Halıcılar, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar ve Kilimciler Odası Başkanı Mehmet Dolaksız, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu ile Kadın Kolları Başkan ve Yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.

DUALARLA AÇILDI…

Açılış öncesi dua edildi ve törene katılan protokol üyeleri tarafından açılış kurdelası kesildi. Daha sonra, davetliler işyerini gezme ve inleme imkanı buldular. Açılışa katılanlar, işyeri sahibi Fatime Dinçer ve Züleyha Öngeç’e hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. 

DİNÇER VE ÖNGEÇ; “HEM BUTİK HEM CAFE

SEKTÖRÜNDE HİZMET VERİYORUZ”

İki ortak olarak bir araya gelip marka değeri her geçen gün yükselen butik ve cafe sektöründe bir çalışma yaptıklarını ifade eden Harzem Butik ve Cafe Müsteciri Fatime Dinçer ve Züleyha Öngeç, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şunları söylediler; “Öncelikle, işletmemizin ülkemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Evet, biz hem butik hem cafe sektöründe hizmet vereceğiz. İşletmemizin zemin katı butik, üst katı ise cafe olarak dizayn edilmiştir. Tüm Isparta halkını işyerimize bekliyoruz” dediler.

İŞTE HARZEM BUTİK VE CAFE’NİN 

AÇILIŞINDAN GÖRÜNTÜLER….

 


Anahtar Kelimeler: HARZEM Butik GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Cumartesi 27.1 ° / 17 °
Pazar 30.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 16.7 °