Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Harita ve Kadastro Mühendisleri Isparta’da Toplandı; Sorunlar Masaya Yatırıldı

Harita ve Kadastro Mühendisleri Isparta’da Toplandı; Sorunlar Masaya Yatırıldı

ISPARTA 24.10.2022 14:56:00 0
Harita ve Kadastro Mühendisleri Isparta’da Toplandı; 
Sorunlar 
Masaya 
Yatırıldı
Antalya, Isparta ve Burdur’daki Harita ve Kadastro Mühendisleri, Isparta Temsilcisi Süleyman Gülboy’un organize ettiği kahvaltılı toplantıda, bir araya geldiler. Toplantıda, sorunlar masaya yatırıldı.
 
Dün saat 11.00’de Kirazlıdere Seyir Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya Harita ve Kadastro Mühendisler Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer ve yönetim kurulu üyeleri, Harita ve Kadastro Mühendisleri Isparta Temsilcisi Süleyman Gülboy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Isparta Tapu Müdürü Ahmet Haluk Doğan ve Isparta Kadastro Müdürü Ali Soydan ile Isparta, Antalya ve Burdur’dan gelen üyeler katıldı.
GÜLBOY; “İSTİŞARE EDİP,
SORUNLARIMIZI MASAYA
YATIRACAĞIZ”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Harita ve Kadastro Mühendisleri Isparta Temsilcisi Süleyman Gülboy, tüm katılımcılara teşekkür ederek; “Öncelikle şehrimize hoşgeldiniz diyorum. Katılımlarınız bizi sen derece mutlu etti. Evet, bugün burada Batı Akdeniz illeri olan Antalya, Isparta ve Burdur Başkan, Temsilci ile kamu ve özel sektörde çalışan Harita Mühendisleri üyelerimizle birlikteyiz. Bu toplantımızda istişarelerde bulunarak sorunlarımızı masaya yatıracağız. Ben konuşmama burada son verirken bir kez daha geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN HANÇER; “PANDEMİDEN
DOLAYI BİR SÜRE AYRI KALDIK”
Toplantıda daha sonra bir konuşma yapan Harita ve Kadastro Mühendisler Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer ise pandemi nedeniyle meslektaşlarından bir süre ayrı kalmak zorunda kaldıklarını vurgulayarak şunları söyledi; İnşaallah bundan sonra sizlerle her zaman bu şekilde toplantılarda birlikte olacağız. İstişarelerde bulunacağız, sorunlarımızı ele alacağız. Bilindiği gibi, ülkemizin yeniden yapılanma sürecinde, yasalar ve yönetmelikler çok hızlı bir şekilde değişmekte. Serbest çalışan mühendis arkadaşlarımızın bu değişiklikleri takip etmesi çok zor olmaktadır. Takip etmenin profesyonellik gerektirdiğini, bu vesile ile kamu da çalışan tapu ve kadastro, belediye, çevre ve şehircilik müdürlüklerinde çalışan arkadaşlarımızın uzmanlık alanlarına göre, meslektaşlarımızı bilgilendirmeleri birçok sorunun daha kolay çözülmesini sağlamaktadır. Bu toplantılarımızda, mesleki ve teknik konularının yanı sıra sosyal yaşamla ilgili paylaşımlar her meslektaşımıza olumlu katkılar sağlayacaktır” dedi.
‘TOPLANTILARLA İLETİŞİM
AĞI GÜÇLENİYOR’
Başkan Hançer, bundan böyle sık sık bu tür toplantılarda bir araya geleceklerini ve iletişim içinde olacaklarını belirterek; “Isparta Temsilcimiz Süleyman Gülboy abimizin yaptığı bu organizasyonla, harita mühendisleri dayanışma içinde bir araya geldik. Ayrıca uygulamada karşılaştıklarımız sorunları bir arada istişare ederek, ilgili diğer bürokratların da katılımıyla vatandaşa hizmet konusunda çözüm odaklı mühendislik hizmetleri için fikir birliği içinde üretmek amacıyla toplantılara devam edeceğiz. Ben, Isparta Temsilcimiz Süleyman Gülboy abimize bu müstesna ev sahipliğinden dolayı hepimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.
Yapılan toplantı ile meslek odalarının olması gereken vizyon örneği sergileyen Harita Mühendisleri tam not alarak takdirleri topladı.
HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİNİN
TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER;








 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °