Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

GÜNKAF Fuarında İŞKUR Standına; BÜYÜK İLGİ

GÜNKAF Fuarında İŞKUR Standına; BÜYÜK İLGİ

ISPARTA 18.03.2022 15:35:00 0
GÜNKAF Fuarında İŞKUR Standına; 
BÜYÜK 
İLGİ
Süleyman Demirel Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı, 250’yi aşkın kamu ve özel sektör kurumu ve 40 bine yakın gencin katılması beklenen Güney Kariyer Fuarı etkinlikleri SDÜ Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi.
 
"Yetenek Her Yerde" temasıyla üniversite, kamu, özel sektör ve meslek odaları iş birliği ile gerçekleştirilen fuara öğrencilerin ilgisi yoğundu. Sabah saatlerinden itibaren akın akın fuar etkinliklerine katılmak için gelen öğrencilerin Isparta İŞKUR’un standına da ilgisi büyük oldu.

İŞKUR STANDINA BÜYÜK İLGİ
İŞKUR standına gelen öğrencilere, İş ve Meslek Danışmanları yardımcı olurken, öğrenciler iş bulma, staj yapma, İŞKUR’un hizmetleri gibi bir çok konuda öğrenmek istedikleri sorulara cevap buldular. Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa HÖKE de İŞKUR standına bilgi almak için gelen öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrencilerden gelen tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

HÖKE; “İSTİHDAM ADINA
ÖNEMLİ TEŞVİKLERİMİZ VAR”
Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müdürü HÖKE; “İŞKUR’un her zaman gençlerin yanında olduğunu, gençlerin istihdamı konusunda İŞKUR’un önemli teşviklerinin olduğunu, her zaman için İŞKUR’a gelerek bilgi alabileceklerini, iş kulübü faaliyetlerine katılmak suretiyle iş arama konusunda kurumun iş ve meslek danışmanlarından eğitim alarak iş başvurusu yapabileceklerini ifade etti.

ÖĞRENCİLERDEN
TEŞEKKÜR
İŞKUR’un standına gelen öğrenciler ise İŞKUR’un danışmanlardan öğrenmek istedikleri konular hakkında bilgi aldıklarını dile getirirken iş bulma konusunda verdikleri eğitimler ve hizmetler nezdinde gençlerin istihdamına yönelik katkılarından dolayı İŞKUR’a teşekkürlerini sundular.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °