Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Gül Şehrinin Güler Yüzlü İnsanlarının Selamlarını Ve Yardımlarını Ulaştırdılar; Isparta İHH Arnavutluk’ta

Gül Şehrinin Güler Yüzlü İnsanlarının Selamlarını Ve Yardımlarını Ulaştırdılar; Isparta İHH Arnavutluk’ta

ISPARTA 7.04.2022 11:33:00 0
Gül Şehrinin Güler Yüzlü İnsanlarının Selamlarını Ve Yardımlarını Ulaştırdılar;
Isparta İHH
Arnavutluk’ta
İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, Teşkilat Başkanı Ruhi Uygun Başkanlığında 6 kişilik bir heyetle Arnavutluk’a giderek üç ayrı yerde ve 5 yerleşim merkezinde toplam 500 adet Gıda Kolisi dağıttılar. Teşkilat Başkanı Uygun; “Hem Gül Şehrinin Güler Yüzlü insanlarının selamlarını hem de yardımlarını Arnavutluk’taki kardeşlerimize ulaştırdık” dedi.
 
ISPARTA İHH 6 KİŞİLİK
BİR HEYETLE ARNAVUTLUK’TA
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Avrupa’nın en yoksul ülkelerinden biri olan Arnavutluk halkına mübarek Ramazan ayında Gıda yardımında bulundu. İHH Genel Merkezi tarafından organize edilen söz konusu programla Isparta İHH’dan Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ruhi Uygun Başkanlığındaki 6 kişilik bir heyet katıldı.
500 ADET
GIDA KOLİSİ
DAĞITTILAR
Isparta Heyeti, 3 gün süren Arnavutluk programı çerçevesinde; Miresla, Tiran, Librazhd, Pogradec ve Berat Şehirlerine giderek 3 ayrı noktada yardıma muhtaç vatandaşlara toplam 500 adet Gıda Kolisi dağıttı.
UYGUN; “ZOR DURUMDA BULUNAN
KARDEŞLERİMİZE YARDIM ULAŞTIRDIK”
Gül Şehrinin Güler Yüzlü insanlarının selamlarını ve yardımlarını Arnavutluk’taki kardeşlerimize ulaştırdıklarını ifade eden Isparta İHH Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ruhi Uygun konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yardıma muhtaç insanların bulunduğu dünyanın pek çok yerinde yardım çalışmaları yürüten İHH Vakfımız, Arnavutluk’un en yoksul bölgelerinde de yardım çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, Arnavutluk’un Miresla, Tiran, Librazhd, Pogradec ve Berat şehirlerinde bulunan yoksul insanlara ulaşan ekiplerimiz, kış şartlarında zor durumda bulunan ailelere insani yardım çalışması gerçekleştirdi.
“YARDIMSEVERLERDE
ALLAH RAZI OLSUN”
Arnavutluk’taki partner kuruluşumuzun lojistik destek ve rehberliğinde biraz önce isimlerini zikrettiğim ve çoğu yetim ailelerinden oluşan yoksul ailelere 500 adet Gıda Kumanyası dağıtımında bulunduk. Ben, bizim aracı olduğumuz bu yardımları yapan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve onlardan Allah razı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
ISPARTA İHH’NIN ARNAVUTLUKTA YAPTIĞI
 GIDA YARDIMINDAN GÖRÜNTÜLER;






Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °