Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Gazi ve şehit yakınları daha iyi bir yer istiyor

Gazi ve şehit yakınları daha iyi bir yer istiyor

ISPARTA 3.10.2017 05:17:00 0
Gazi ve şehit yakınları daha iyi bir yer istiyor
MHP grup sözcüsü Oğuzhan Göker, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Derneği’nin fiziksel imkanları ve altyapısı daha uygun bir yer tahsisi talebini Belediye Meclisi gündemine taşındı. Gündem maddeleri arasına alınan konu komisyon raporu doğrultusunda cuma günü karara bağlanacak.
Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ilk toplantısı dün Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında gerçekleştirildi. 6 gündem maddesi ile toplanan mecliste MHP grup sözcüsü Oğuzhan Göker, söz alarak gündeme yeni bir madde eklenmesini teklif etti. Bu gündem maddesinde gazi ve şehit yakınlarının kurduğu derneklerin ortak talebini ileten Göker, “Cennet vatan ülkemizin ilelebet bağımsız kalabilmesi, birliğimizin, dirliğimizin bozulmaması, bayrağımızın gönderden inmemesi için şehadet şerbeti içen ve bu uğurda gazi olan kardeşlerimizi ve onların bizlere emaneti olan eşleri ve çocuklarını barındıran, Isparta’mızda faaliyet gösteren Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Derneği’nin ortak talepleri olan fiziksel imkanları ve altyapısı daha uygun bir yer tahsisinin gündeme alınmasını hususunu arz ederiz” dedi.
Teklif oybirliği ile gündeme alınırken, plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Komisyon raporu doğrultusunda ilgili madde cuma günü karara bağlanacak. 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °