Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Evi Yanan Ailelere Isparta İHH'den Yardım Eli

Evi Yanan Ailelere Isparta İHH'den Yardım Eli

ISPARTA 9.03.2021 07:25:00 0
Evi Yanan Ailelere
Isparta İHH
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, evi yanarak kullanılamaz hale gelen dört aileye yardım eli uzattı. Evlerin yıpranan zemininden ev eşyalarına kadar baştan sona yenilendi.
 
EVİ YANAN MAĞDURLARA
İHH YARDIM ELİNİ UZATTI
Gülcü Mahallesi, Bahçelievler Mahallesinde birer ev, Y. Şehitler Mahallesinde iki ev olmak üzere toplam dört yanan evle ilgili yardım çalışması yaptıklarını ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yangın haberini alır almaz harekete geçtiklerini ve yanan evlerin ailelerine gerekli desteği sağladıklarını söyledi.

AKÇİL; “ZOR GÜNLERİNDE
YANINDA OLDUK”
Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Gülcü Mahallesi, Bahçelievler Mahallesinde birer ev, Y. Şehitler Mahallesinde iki ev olmak üzere toplam dört yanan evle ilgili olarak ailelerin mağdur olduğuna dair haber tarafımıza ulaştı. Ailelerimizin bu zor günlerinde yanlarında olarak, acil yaşam malzemelerinden oluşan gıda ve giyim kolilerimizi teslim ettik.
“BOYASINDAN
MOBİLYASINA KADAR YENİLEDİK”
Ardından, yanma sonucu büyük oranda yıpranan evlerin boya, mobilya, kapı, pencere, elektrik donanımı ve taban döşeme gibi evin tamir ve tadilatını gerçekleştirdik” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: ihhdenyardım ailelereısparta yanan
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °