Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Eğitime Destek Platformu Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı; Eğitimde Pandemi Sonrası…

Eğitime Destek Platformu Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı; Eğitimde Pandemi Sonrası…

ISPARTA 23.10.2021 14:42:00 0
Eğitime Destek Platformu Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı; 
Eğitimde 
Pandemi
Sonrası…
Eğitime Destek Platformu Ekim ayı İl Koordinasyon toplantısı İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Koronavirüs pandemisi sonrası Isparta eğitimde okulların açılıp yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte daha verimli çalışma metodları masaya yatırıldı.
 
 Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Ekim ayı toplantısına Kadın ve Demokrasi Platformunun (KADEM) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ve saat 17.00’de başlayan toplantıya; Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Osman Tekin, İl Müftü Yardımcısı, KADEM İl Temsilcisi ve Eğitime Destek Platformu Yardımcısı Gonca Kayacan, İHH İl Temsilcisi Osman Akçil, ENSAR Isparta Şubesi Başkanı Salih Arslan, UYUMDER Başkanı İbrahim Uzunköprü ve Yardımcısı Yaşar Erbil, AGD Isparta Şube Başkanı Mustafa Başgül ve diğer üyeler katıldı.
AKÇİL; “ÖĞRENCİLER UZUN BİR
SÜRE OKULLARINDAN UZAK KALDILAR”
Toplantı sonrası söz konusu toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Son derece verimli bir toplantı oldu. Toplantımızda; bilindiği gibi Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz eğitim – öğretim yılı uzaktan eğitimle yapılmış ve öğrencilerimiz okullarında bir hayli uzun sürede uzak kalmışlardı. 6 Eylül itibariyle başlayan 2021 – 2022 Eğitim – öğretim yılında ise yüz yüze eğitim başladı ve öğrencilerimiz okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştu. Tabiki bu uzaktan eğitimin öğrencilerimiz üzerinde oldukça olumsuz etkileri oldu. Yapmış olduğumuz bu toplantıda gerek pandemi sürecindeki eğitim konusu gerekse başlayan yüz yüze eğitimde daha verimli nasıl çalışmalar yapılabilir bu konuları masaya yatırıp görüştük. Toplantımız, ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.
 



Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °