Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Derince Basını Ispartaspor Maçını Böyle Değerlendirdi; Derince Üçledi: 3-0

Derince Basını Ispartaspor Maçını Böyle Değerlendirdi; Derince Üçledi: 3-0

SPOR 3.03.2024 21:44:00 0
Derince Basını Ispartaspor Maçını Böyle Değerlendirdi;  Derince Üçledi: 3-0

TFF 2. Lig’de mücadele eden Belediye Derincespor, dün oynanan Isparta 32 Spor karşılaşmasını 3-0 kazandı. Bu galibiyetle ligde kalma umutlarını artıran temsilcimiz, kendi sahasında aldığı galibiyeti taraftarıyla doyasıya kutladı.

Ispartaspor’un dün oynadığı ve sahadan 3 – 0 mağlup ayrıldığı Belediye Derincespor maçını Derince Basını bu şekilde değerlendirdi. 

İŞTE O HABER 

Belediye Derincespor, önceki gün Isparta 32 Spor’u sahasında konuk etti. Temsilcimiz 10. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Alperen Pak, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Karşılaşmada ilk devre 1-0 sona erdi. İkinci devreye hızlı başlayan temsilcimiz, 51. dakikada Ege Özkayımoğlu ile bir kez daha golü buldu. Skoru 2-0’a getiren Derince, bu dakikadan sonra daha rahat oynamaya başladı. Son alarak 63. dakikada sahneye çıkan Ömer Faruk Çalışkan, takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi. Güçlü rakibi karşısında iyi oyun ile maçı alan Derince, ateş hattından çıkmaya bir adım daha yaklaştı. Bu skor ile yeni teknik direktör Taner Gülleri, Derince ile çıktığı ikinci maçında ilk galibiyetini almış oldu.

KAYNAK: Kocaeli Gazetesi

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °