Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Deregümülü Engelli Ferdi Aytekin İsyan Ediyor; Nedir Bu Benim Kaderim?

Deregümülü Engelli Ferdi Aytekin İsyan Ediyor; Nedir Bu Benim Kaderim?

ISPARTA 1.10.2023 13:42:00 0
Deregümülü Engelli Ferdi Aytekin İsyan Ediyor;  Nedir Bu  Benim  Kaderim?

Isparta Merkeze bağlı Deregümü Köyünde ikamet eden Engelli Vatandaş Ferdi Aytekin, köye yaptırdığı evle ilgili bürokratik engelleri aşmak için 6 yıldır mücadele verdiğini belirterek; “Köy Muhtarına 20 bin TL vermedim diye karşıma zorluk üstüne zorluk çıkartılıyor” dedi. 

FERDİ AYTEKİN; “SÜREKLİ 

KARŞIMA PROSEDÜRLER ÇIKARILIYOR” 

Şuanda eve elektrik bağlanmasından doğalgaz bağlanmasına kadar ve diğer imarla ilgili konularda sorunların çözümü için çalıştığını ancak, karşısına sürekli engeller çıkarıldığını ifade eden Deregümülü Ferdi Aytekin, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi, “Köyüme 2017 yılında bir ev yaptım. O tarihte benden muhtarlıkça 20 bin TL istendi. Benim durumum iyi olmadığı için o parayı veremeyeceğimi söyledim. Ancak, 2017’de Muhtara 20 bin TL vermedim diye başıma gelmedik kalmadı. Elektrik bağlamıyorlar, doğalgaz alamıyorum. Karşıma sürekli yeni prosedürler çıkarıyorlar. Bıktım artık” dedi. 

“VALİLİKTEN DE 

SONUÇ ALAMADIM”

Deregümülü Engelli Vatandaş Ferdi Aytekin, Valiliğin her hafta düzenlediği Halk Günlerine de katıldığını belirterek, “Son üç Vali döneminde de halk gününe katılıyorum ama hiçbir sonuç çıkmıyor. CİMER’e BİMER’e yazıyorum sonuç çıkmıyor ne yapacağım ben? Diye sordu. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °