Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Deregümü’deki Yangında Eşyası Yanan Ailelere; Isparta İHH'dan Yardım Eli

Deregümü’deki Yangında Eşyası Yanan Ailelere; Isparta İHH'dan Yardım Eli

ISPARTA 28.06.2022 18:59:00 0
Deregümü’deki Yangında Eşyası Yanan Ailelere; 
Isparta 
İHH
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği, evi yanarak kullanılamaz hale gelen ailelere yardım eli uzatarak onların yatak, yorgan, yastık, dolap, sandalye ve gıda paketi gibi ihtiyaçlarını giderdi.
 
10 gün önce Deregümü Köyü seralar bölgesinde bulunan özel bir firmaya ait işçilerin kaldığı prefabrik barakalarda öğle saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beş prefabrik barakanın zarar gördüğü yangında en büyük teselli ise can kaybının yaşanmaması oldu.
EŞYALARI YANAN MAĞDURLARA
ISPARTA İHH YARDIM ELİNİ UZATTI
Söz konusu yangın olayında mağdur olan ailelerle ilgili yardım çalışması yaptıklarını ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, yangın haberini alır almaz harekete geçtiklerini ve yanan barakalarda kalan ailelere gerekli desteği sağladıklarını söyledi.
AKÇİL; “ZOR GÜNLERİNDE
YANINDA OLDUK”
Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, 18 Haziran tarihinde Deregümü Köyü seralar bölgesinde işçilerin kaldığı prefabrik barakalarda yangın çıkmış ve yangında beş prefabrik baraka büyük zarar görmüştü. Yanan barakalarla ilgili olarak buralarda kalan ailelerin mağdur olduğuna dair haber tarafımıza ulaştı. Biz de Isparta İHH olarak ailelerimizin bu zor günlerinde yanlarında olarak, yangında tamamen kaybettikleri yatak, yorgan, yastık, dolap, sandalye gibi ihtiyaçlarının yanı sıra gıda paketlerinden oluşan malzemelerimizi teslim ettik” dedi.




Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °