Tarih: 26.01.2016 08:50

Demirel'in Anıt Mezarı'na kadar sıcak asfaltlı yol

Facebook Twitter Linked-in

Karayolları Bölge Müdürlüğü, İsparta'daki yol­ların sıcak asfalt kaplama işine devam ediyor. Sav girişi-Gümüşgün arası Çevre Yolu üe Isparta-Eğirdir arasındaki yolun sıcak asfalt kaplama işini tamamlayan Karayol­ları, Eğirdir aynmı üe Atabey arasında da çalışma başlattı. Eğirdir Yolu üzerinde Atabey aynmı üe üçe merkezine kadar olan 13 kilometre­lik yol ile İslamköy aynmı ile köy arasındaki 3 kilometrelik yolda 2 kat bütümlü sıcak asfalt çalışması yapüacak. Islamköy'e kadar yapacak asfalt kaplama işinin merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in anıt mezarına kadar uza­tılacağı belirtiliyor.
Karayoüan Bölge Müdür­lüğünün Atabey ayrımı ilçe merkezi ile İslamköy ayrımı köy arasındaki yolun BSK işi ihalesini ERK inşaat kazandı. 5.3 müyon TL keşif bedelü işin 2 ayda tamamlan­ması bekleniyor.
Ote yandan Karayoüan Bölge Müdürlüğü, Dereboğazı Yolu üz­erinde tüneülerden Aksu'ya kadar olan bölümde eksik kalan rehabili­tasyon işinin tamamlanması için de ihale gerçekleştirdi. Yer tesliminden sonra bu yol güzergahında eksik kalan bölümlerde rehabilitasyon çalışması yapılacak.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —