Bugün, 1 Haziran 2024 Cumartesi

Çok sık kazalar yaşanıyor; O Kavşağa IŞIK İstiyorlar

Çok sık kazalar yaşanıyor; O Kavşağa IŞIK İstiyorlar

ISPARTA 19.03.2020 07:31:00 0
Çok sık kazalar yaşanıyor; 
O Kavşağa
IŞIK 
İstiyorlar
Davraz Kapalı Pazaryeri Kavşağındaki trafik yoğunluğunun her geçen gün arttığına dikkat çeken vatandaşlar; “Burada çok sık maddi hasarlı kaza meydana geliyor. Bu kavşağa acilen sinyalizasyon sistemi yapılmalıdır” dediler.
 
Karaağaç Mahallesiyle Davraz Mahallesini birbirinden ayıran, Karayolları Kavşağında başlayıp Köy Garajı üstündeki kavşakta sona eren caddeyi kesen bir çok yolda kırmızı ışık bulunurken, her hafta Çarşamba günleri kurulan Davraz Mahallesi Çarşamba Pazarının oradaki Kavşak ise ışık olmadığı için adeta kazalara ve tehlikeye davetiye çıkarıyor. 
“TRAFİK IŞIKLARI
KAZALARIN ÖNÜNE GEÇER”
Şehir içi trafiğinin yanı sıra Eğirdir, Yalvaç, Gelendost, Sütçüler, Aksu, Ş. Karaağaç ve Y. Bademli gibi ilçelerinden gelen İlçe Otobüslerinin ulaşım için bağlantı noktasında bulunan Davraz Kapalı Pazaryeri kavşağında trafik ışıklarının bulunmaması nedeni ile çok fazla kaza olaylarının meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar; “Burada hemen hemen her gün bu kavşakta trafik kazasına şahit oluyoruz ve üzülüyoruz. Yetkili kurumların buraya çözüm bulunmasını ve trafik ışıklarının yerleştirilmesini istiyoruz. Trafik ışığı olduğu zaman burada kazaların önüne geçilecektir" dediler.
“KARAR VAR AMA 4
YILDIR UYGULANMIYOR”
Vatandaşlar, söz konusu kavşağa trafik lambalarının konulması konusundaki taleplerini 2016 yılında Valiliğe ulaştırdıklarını ve konunun İl Trafik Komisyonundan da çıkmasına rağmen 4 yıldır uygulanmaya konulmadığını sözlerine eklediler.
 

Cumartesi 25.8 ° / 13.3 °
Pazar 28 ° / 14.7 °
Pazartesi 29 ° / 16.2 °