Tarih: 03.12.2021 20:17

Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Kongresi Yarın; Muharrem Tekkanat Tek Aday

Facebook Twitter Linked-in

Büro Memur – Sen Isparta Şubesi’nin 2. Olağan kongresi 4 Aralık Cumartesi günü yani yarın gerçekleşecek. Mevcut Başkan Abdurrahman Aktaş’ın tekrar aday olmayacağı kongrede Isparta Adliyesinde görev yapan Muharrem Tekkanat tek aday olarak kongreye giriyor.
 
Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Büro Çalışanları Sendikası (Büro Memur – Sen) Isparta Şubesi Cumartesi günü yani yarın sandık başına giderek yeni yönetimini belirleyecek.
MEVCUT BAŞKAN 
ABDURRAHMAN
AKTAŞ ADAY DEĞİL
Söz konusu kongrede Büro Memur – Sen’de 5 yılı normal üyelik 15 yılı ise Şube Başkanlığı olmak üzere 20 yıldır bu görevi başarıyla yürüten mevcut Başkan Abdurrahman Aktaş’ın tekrar aday olmayacağı ve kongreye Aktaş’ın yönetiminde bulunan, bugüne kadar Şube Başkanvekili olarak görev yapan  ve Isparta Adliyesinde Mübaşir olarak çalışan Muharrem Tekkanat’ın tek aday olarak kongreye gireceği öğrenildi.
KONGRE
ÖĞRETMENEVİNDE
Büro – Sen Isparta Şubesi’nin 2. Olağan kongresi 4 Aralık Cumartesi günü yani yarın Isparta Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek ve söz konusu kongre saat 14.00’te başlayacak.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —