Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Bugün günlerden Ispartaspor

Ispartalı Gazeteciler, kente profesyonel bir takımın kazandırılması için Atatürk Stadı’nda 4 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de dev bir organizasyon düzenliyor. Tüm Isparta, bu organizasyona davet edildi.

SPOR 4.06.2016 08:07:00 0
Bugün günlerden Ispartaspor

Basın Kulübü’nde geçtiğimiz pazartesi günü yayınlanan Ispartaspor programının ardından Ispartalı Gazetecilerde harekete geçti. Şehre bir profesyonel takım kazandırılmasıyla ilgili bir takım kampanyalar başlatacak olan basın mensuplarına Isparta Gazeteciler Cemiyeti’de destek veriyor. Ispartalı Gazeteciler, 4 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de Atatürk Stadı’nda tek yürek olma etkinliği düzenliyor.  

“ŞİMDİ TEK YÜREK OLMA ZAMANI”

Tüm sporseverleri Isparta Atatürk Stadı’na davet eden Ispartalı Gazeteciler,  “Ispartaspor için bir kıvılcım çak” sloganıyla pembe-yeşilli takımın küllerinden yeniden doğması için kent büyüklerine mesaj vereceklerini söylediler. Gazeteciler, “Halk profesyonel bir takım istiyor. Basın Kulübü’ndeki programda da bunu açık bir şekilde gördük. Sayın  TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanı  Yusuf Ziya Günaydın’ın söz verdiler. Efsane Başkan Atakan Yazgan, işadamları hazır. Biz basın mensupları da hazırız.  Tüm Ispartasporluları, amatör kulüpleri, hocalarımızı ve sporcularımızı 4 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de Atatürk Stadı’na bekliyoruz. Şimdi tek yürek olma zamanı. Her şey Isparta için. Yeşil-pembe tekrar canlansın. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” dediler. 

Bu arada Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “Ispartaspor için bir kıvılcım çak” etkinlikleri için tüm izinlerin alındığını bildirdi. Karahan, tüm basın mensuplarını ve halkımızı 7’den 77’ye herkesi Atatürk Stadı’na davet etti.


Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °