Tarih: 01.03.2020 13:54

Bu Teknik Direktörle bu sezon bitmez! Ispartaspor, sahada dökülüyor: Kepazelik… Rezillik… Sefillik…

Facebook Twitter Linked-in

Güya ligde şampiyonluk mücadelesi veren Ispartaspor(!) haftalardır sürdürdüğü rezil ve kepaze futboluna bir yenisini daha ekleyerek son sıralardaki Ereğlispor’a takılarak liderliği Kestelspor’a hediye etti. Yönetimin takımda acilen radikal kararlar alması bekleniyor. Tabi bu saatten sonra işe yararsa…
 
Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin yirminci haftası ve ikinci yarının yedinci maçında Ereğli İlçe Stadyumunda grubun son sıralarında yer alan Konya Ereğlispor ile karşı karşıya geldi. Ancak, şampiyonluğa oynayan bir takımın ortaya koyması gereken futboldan çok uzak bir oyun oynadı.
SİZİ İZLEMEK İÇİN EREĞLİ’YE
KADAR GİDEN TARAFTARLARA YAZIK!
Bugün saat 14.00’te başlayan ve bulutlu bir havada oynanan maçı; Ereğlispor taraftarlarının yanı sıra yüz dolayında cefakar ve vefakar Ispartaspor taraftarı izledi.
ISPARTASPOR, SAHADA
SEFİLLERİ OYNADI(!)
Ispartaspor, puan durumunda son sıralarda bulunan Ereğlispor karşısında maçın tamamında üstün bir futbol ortaya koyamadı. Hatta, çok kötü bir futbol oynadı. Maçın uzatma dakikalarında ancak kendine gelen ve etkin bir futbol oynamaya başlayan Yeşil – Pembeli ekip, bu dakikalarda da futbolcuların gol atacak beceriyi gösterememesi nedeniyle bir türlü istediği golü bulamadı. Dolayısıyla her geçen dakikada golün gelmemesi hem takımı hem tribünlerdeki taraftarları strese ve endişeye sürükledi. Yeşil – Pembeli ekip, deplasmana kadar giden az sayıdaki taraftarının desteğine rağmen maçta gol atmaya muvaffak olamadı ve sahadan 0 – 0’lık beraberlikle ayrıldı.
KARAMANLI HAKEM
ISPARTALILARI YANILTI!
Maç öncesi, bu maça Karamanlı hakemin verilmesi Isparta tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı. Ancak, Ereğlispor maçını yöneten hakem triosu mükemmel bir maç yönetti. Ispartasporlu futbolcuların bu yönde diyecek hiçbir eleştirileri kalmadı.
RAHAT KAZANACAĞI
MAÇI KAZANAMADI!
Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta sahada gezinmekten başka hiçbir şey yapmadı. Rahat kazanacağı maçı kazanmaktan öte ortaya futbol dahi koyamadı. Böylece, son sıralarda yer alan rakibini mağlup edemeyen Ispartaspor haftayı bir puanla tamamladı.
EMRE BOZATLI YOKSA
ISPARTASPOR DİYE BİR ŞEY YOK!
Ispartaspor’da sağ kanatın vazgeçilmez futbolcusu Emre Bozatlı’nın son anda tekrar sakatlanması ve takımdaki yerini alamaması Yeşil- Pembeli ekibi zora sokmakla kalmadı adeta sahadan sildi. Zira, Ispartaspor bugünkü maçta Emre Bozatlı’nın yokluğunda kendisi de yokmuş gibi oynadı.
LİDERLİĞİ KESTELSPOR’A HEDİYE ETTİ
Ispartaspor, bugünkü beraberlikle 41 puanla 2. Sıraya geriledi ve iki hafta önce Kestelspor’dan aldığı liderliği yine Kestelspor’a hediye etti.
BUCAK OĞUZSHANSPOR’U
AĞIRLAYACAK
Ispartaspor gelecek hafta Burdur ekibi ve ligin son sırasında bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor’u ağırlayacak.   
BAL 7. GRUP 20. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Manavgat Belediyespor 2 - 0 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Sarayönü Belediyespor 2 - 1 Çal Belediyespor
Ortaca Belediyespor 0 - 0 Akşehirspor
Kepez Belediyespor 1 - 2 Kestelspor
Bucak Belediye Oğuzhanspor 2 - 2 Yatağanspor
Konya Ereğlispor 0 - 0 Isparta 32 Spor
Sarayköyspor 1 - 1 Karaman Belediyespor
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —