Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Bölgesel Amatör Ligler ve 1. Amatör Ligler; O Tarihte Başlayacak

Bölgesel Amatör Ligler ve 1. Amatör Ligler; O Tarihte Başlayacak

ISPARTA 14.01.2021 12:01:00 0
Bölgesel Amatör Ligler ve 1. Amatör Ligler; 
O Tarihte
Başlayacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu bir araya geldi. Amatör Sporcuların sorunlarının ele alındığı ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ile Türkiye Amatör Futbolcular Birliği Adına Barış Altıntaş Gökhan Koç ve Eray Şekerci Kardeşler’in de katıldığı toplantıda; Amatör Sporla ilgili statünün yer aldığı kitapçığın hazırlanmasına, BAL Ligi, Süper Amatör ve 1. Amatör Liglerin Şubat sonu veya Mart başında başlatılmasına karar verildi.
 
TOPLANTI İKİ SAAT SÜRDÜ
Konu ile ilgili olarak Türkiye Amatör Futbolcular Birliğinden yapılan açıklamada; “Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bugün Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ile Türkiye Amatör Futbolcular Birliği adına Barış Altıntaş Gökhan Koç ve Eray Şekerci Kardeslerimizle birlikte 2 saat süren bir toplantı gerçekleştirildi.
AMATÖR SPOR CAMİASININ
SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda Spor Bakanımız tarafından Cumhurbaşkanımıza bugüne kadar olan süreçle ilgili bir dosya hazırlanacağı için bol bol not almış ve süreci hızlandırmak için çalışmaları da aynı şeklide olumlu bir şekilde sonuçlanması için çalıştıklarını beyan etmiş. Daha sonra Futbolcu kardeslerimizle birlikte Amatör Futbol Camiasını ilgilendiren konuları Mehmet Baykan müdürle birlikte konuşup toplantı sona ermiştir.
AMATÖR SPORDA BUNDAN
SONRA YAPILACAKLAR
Toplantıda bütün Türkiye’deki amatör futbol camiası için 10 aylık süreci futbolcu kardeşlerimiz yaşanılan sıkıntıların boyutlarını geldiğimiz noktada artık dayanacak güçlerinin kalmadığı bundan sonraki süreçte en kısa maçların başlaması özellikle defalarca dile getirdiler ve bunun sonucunda...
1 - Ocak ayının 15'de Amatör Futbol Kitapçığı yayınlanacak.
2 – Şubat 1-2 tarihinde Amatör Futbol transfer sezonu resmi olarak açılacak.
3_ Spor Sahalarıyla ilgili yasakların kalkmasıyla birlikte hemen maçların başlama RESMİ olarak açıklanacak.
SAHAYA İNİNCEYE
KADAR DURMAK YOK…
Bizleri Ankara'da bir gün öncesi sabahın köründe sıkıntılarımızı dile getirmek için mücadele eden ve bugünkü randevuya Amatör Futbolcuları temsilen giden kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz... Sahalara inene kadar durmak yok yola devam inşallah” dedi.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °