Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediye Diyaliz Merkezi için bakanlığa başvurdu

Belediye Diyaliz Merkezi için bakanlığa başvurdu

ISPARTA 10.04.2018 07:03:00 0
Belediye Diyaliz Merkezi için bakanlığa başvurdu
Eski Devlet Hastanesi’nin taş binası için Sağlık Bakanlığı’na başvuran ve olumlu yanıt alamayan Isparta Belediyesi, diyaliz merkezi açmak için yine bakanlığın kapısını çaldı. Belediye Başkanı Günaydın, Çayboyu’nda bulunan eski Sosyal Hizmet Derneği binasında Diyaliz Merkezi açmak istediklerini ifade ederek, “Sağlık Bakanlığı’nın izni anında vermesi lazım. Böyle güzel bir çalışmayı birden yapabilecek bir güce karşı olma ihtimalleri yüksek. Buna siyaset diyorlar. Böyle siyaset yapılacaksa bu siyasetin gözü kör olsun” dedi.
 
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Diyaliz Merkezi ile ilgili Isparta’da bir eksiklik olduğunu ifade ederek, Çayboyu’nda bulunan eski Sosyal Hizmet Derneği binasına Diyaliz Merkezi açmak istediklerini söyledi. Başkan Günaydın, “Diyaliz Merkezi için Sağlık Bakanlığı’na başvurduk. İznimi alınca diyaliz merkezi açacağız. Sağlık Bakanlığı’nın izni anında vermesi lazım. Bize 2,5 milyon liraya mal oluyor. Biz bu parayı yarın sabah harcarız. Hemen 15 makinemizi kurarız. Isparta’da diyaliz hastalarımız huzurlu şekilde yaşarlar. Böyle güzel bir çalışmayı birden yapabilecek bir güce karşı olma ihtimalleri yüksek. Buna siyaset diyorlar. Böyle siyaset yapılacaksa böyle siyasetin gözü kör olsun” ifadelerini kullandı.
YALAN YANLIŞ ŞEYLER ÖĞRENİYORLAR ONU PROJE OLARAK ANLATMAYA KALKIYORLAR
AK Parti’nin işadamlarıyla yaptığı ‘Şehrim 2023’ ekonomi toplantılarını da eleştiren Başkan Günaydın, “Eski Devlet Hastanesi’nin yerine bir proje yapacağız sonra açıklayacağız diyorlar. Üniversite hocalarından yalan yanlış şeyler öğreniyorlar onu proje olarak anlatmaya kalkıyorlar. Onu bir de sonra söyleyeceğiz diyorlar. Söyleyin. Benim söylediğim projelerin binde biri değil o. Otellerde hayali toplantılarla olmaz bu iş. Ekonomi işte böyle olur. Halkımızı kandırtmayacağız” diye konuştu.GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °