Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Populist Yaklaşımımız Yoktur!

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; Populist Yaklaşımımız Yoktur!

ISPARTA 2.09.2020 20:48:00 0
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 
Populist 
Yaklaşımımız
Yoktur!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugüne kadar hiçbir popülist yaklaşım ve çalışma içinde olmadıklarını belirterek; “Gerekiyorsa yer altında, gerekiyorsa yer üstünde gerekiyorsa uzakta, gerekiyorsa yakında her türlü hizmeti halkımıza vermeye gayret ediyoruz” dedi.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki akşam Kanal32 Televizyonu Anahaber Bültenine konuk olarak son günlerde Isparta’nın gündeminde olan kötü konunun giderilmesi çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
BAŞDEĞİRMEN; “HİÇBİR POPULİST
YAKLAŞIM İÇİNDE OLMADIK”
Anahaber Bülteninde İsmail Altunbaş’ın sorularını yanıtlayan Başkan Başdeğirmen; “Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar herhangi bir veya hiçbir popülist yaklaşım ve çalışma içinde olmadık. Sürekli hizmet peşinde olduk. Halkımıza nasıl daha faydalı olabiliriz onun mücadelesi içinde olduk. Gerekiyorsa yer altında, gerekiyorsa yer üstünde gerekiyorsa uzakta, gerekiyorsa yakında her türlü hizmeti halkımıza vermeye gayret ediyoruz.
“YERALTINA YAPILAN YATIRIM GÖRÜLMEYE
BİLİR AMA FAYDASI BÜYÜKTÜR”
Çünkü, önemli olan herkesin göreceği yere yapmak değil, halkımızın göremediği ancak halkımıza faydalı yatırımları yapmaktır. Biz de böyle yapıyoruz. Örneğin, kötü koku sorununun çözümünde biz 5 bin 200 metre kanal kazarak boru döşedik ve kötü kokuya sebep olan şehrin atık suyunu buraya verdik. Üzerini kapattık. Dolayısıyla binlerce lira harcayarak yaptığımız yatırım toprak altında kaldı. Halkımız toprak altındaki boruları görebiliyor mu? Hayır. Ama o yatırımın sağladığı fayda halkımızı çok yakından ilgilendiriyor. Bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün” dedi.
 
 

Pazar 30.4 ° / 14.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 16.7 °
Salı 32.1 ° / 17.5 °