Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başvuru Ekranı Açıldı; KPSS Şartsız Devlet Memuru Alınacak

Başvuru Ekranı Açıldı; KPSS Şartsız Devlet Memuru Alınacak

SON DAKİKA 18.10.2022 18:15:00 0
Başvuru Ekranı Açıldı; 
KPSS Şartsız 
Devlet Memuru
Alınacak
Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde yeni memur alımı başvuruları alınacak. KPSS şartsız olmak üzere adaylar başvuru yapabilecek. İşte DSİ sözleşmeli kamu personel atamaları, şartlar ve tüm süreç.
 
Devlet Su İşleri “DSİ” Genel Müdürlüğü bünyesinde yeni sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlandı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Teknoloji Dairesi Başkanlığı emrinde çalıştırılmak üzere 7 adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacaktır. İşte gerekli başvuru süreci ve tüm detaylara dair haberimiz.
KAMU PERSONEL ALIMI
BAŞVURU GENEL ŞARTLARI
Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. KPSS şartı bulunmuyor. Bu kapsamda KPSS P3 puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS P3 puanı 70 olarak dikkate alınacaktır.
DSİ MEMUR ALIMI
KONTENJANLAR VE
MAAŞ DETAYLARI
Kıdemli Sistem Uzmanı (1 kişi - tam zamanlı) 3 katına kadar, Kıdemli Veritabanı Uzmanı (1 kişi - tam zamanlı) 3 katına kadar, Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı (2 kişi - tam zamanlı) 3 katına kadar, Front-End (Önyüz) Yazılım Geliştirme Uzmanı (1 kişi - tam zamanlı) 2 katına kadar, Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı (1 kişi - tam zamanlı) 2 katına kadar, Yazılım Analiz ve Tasarım Uzmanı (1 kişi - tam zamanlı) 2 katına kadar olmak üzere maaş verilecek. 1 kat ücret ortalama 16 bin TL’dir.
DEVLET SU İŞLERİ MEMUR
ALIMI BAŞVURU MEZUNİYET ŞARTLARI
Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları var.
Ayrıca 2 kat maaş verilen kadrolara şu bölüm mezunları da başvuru yapabilecek: fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümleri.
SÖZLEŞMELİ MEMUR
ALIMI BAŞVURU SÜRECİ
Adaylar Devlet Su İşleri DSİ memur alımı için başvurularını 23 Ekim’e kadar aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden sadece online olarak yapabileceklerdir. Her aday en fazla 2 alana başvuru yapabilecek. İşte gerekli başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı:
DSİ BAŞVURU EKRANI.
Tıkla HEMEN İNCELE! https://isilanlarikariyer.com/d/file/dsi-personel-alimi.20221012161814.pdf

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °