Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BAL'da İlk Devre Sona Eriyor Keçiborlu Belediyepor Ligi Erken Bitirdi!

BAL'da İlk Devre Sona Eriyor Keçiborlu Belediyepor Ligi Erken Bitirdi!

SPOR 25.12.2022 05:21:00 0
BAL

BAL 8. Grupta ilk devre bugün oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek. Grupta Isparta’yı temsil eden Keçiborlu Belediyespor ise ilk yarının son haftasında oynayacağı Antalya Kemerspor’un geçtiğimiz günlerde ligden çekilmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçirerek ilk devreye bir hafta önceden girmiş oldu. 

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 2022 –  2023 sezonunun ilk devresi 25 Aralık Pazar günü yani bugün saat 14.00’te oynanacak olan karşılamalarla sona erecek.  

KEÇİBORLU BELEDİYESPOR 

İYİ BİR İLK YARI GEÇİRMEDİ 

BAL 8. Grupta Isparta’yı temsil eden Keçiborlu Belediyespor fikstür gereği ilk yarının son haftasında yani bugün oynayacağı Antalya Kemerspor’un geçtiğimiz günlerde ligden çekilmesi nedeniyle haftayı BAY geçirecek ve devreye de maç yapmadan girmiş olacak. Sezonun ilk yarısında ligin sürekli alt sıralarında yer alan Keçiborlu Belediyespor başarısız bir devre geçirdi. Sarı – Kırmızılılar, ilk yarıda oynadıkları 13 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak attıkları 17 gole karşılık kalelerinde 19 gol görerek 13 puanla ligi küme düşme potasının iki basamak üstünde 10. Sırada tamamladılar.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ LİDER 

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) ilk devreyi ise Anadolu Üniversitespor lider götürüyor. Grubun küme düşme potasında yani son iki sırasında ise Yunus Emrespor ve ligde çekilen Antalya Kemerspor takımları bulunuyor.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °