Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Atandığı Okula Giderken Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Özge Öğretmen; Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Atandığı Okula Giderken Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Özge Öğretmen; Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 4.09.2022 11:58:00 0
Atandığı Okula Giderken Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Özge Öğretmen; 
Gözyaşları İçinde 
Son Yolculuğuna 
Uğurlandı
 Bakanlığın yaptığı atamalarda Ana Sınıfı Öğretmeni olarak atandığı görev yerine giderken dün Erzurum'un Hınıs ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Özge Kılıç, bugün öğle namazına müteakip Davraz Mahallesindeki Bilal – i Habeşi Camiinden son yolculuğuna uğurlandı. Özge Öğretmenin vefatı tüm Isparta’yı yasa boğdu.
 
Bilindiği gibi; Erzurum'un Hınıs ilçesine, Ana Sınıfı Öğretmeni olarak atanan Ispartalı Özge Kılıç (26), dün babası ve ablasıyla ilk görev yerine giderken meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirmiş, aynı kazada yaralanan baba Hüseyin Kılıç (56) ile abla Gamze Yavuz (32) ise hastanede tedaviye alınmıştı.
Dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen kazada; Isparta'da yaşayan Özge Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı'nın önceki gün yaptığı atamalar sonucu Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Kongor Mahallesi’ne ana sınıfı öğretmeni olarak atandı. Büyük sevinç yaşayan Kılıç, kendisi gibi öğretmen olan ablası Gamze Yavuz ve babası Hüseyin Kılıç'la birlikte yola çıkmıştı. Baba Kılıç'ın kullandığı 32 HK 067 plakalı otomobil, Hınıs'a bağlı Aşağı İncesu Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkıp, yolun karşı şeridine geçerek tarlaya doğru takla attı. Baba Hüseyin Kılıç ile Gamze Akyol'un yaralandığı kazada Özge Kılıç, hayatını kaybetmişti.
BİLAL – İ HABEŞİ CAMİİNDEN
SOL YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Yakınlarını yasa boğan kaza sonrası naaşı Erzurum’dan Isparta’ya getirilen Öğretmen Özge Kılıç için bugün öğle namazına müteakip Davraz Mahallesindeki Bilal – i Habeşi Camiinde cenaze namazı kalındı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ile çok sayıda vatandaşın katıldığı namazın ardından Özge Kılıç’ın cenazesi Karaağaç Mahallesi Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °