Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

ASKF Belirledi Isparta 1. Amatör Kümede; Heyecan 5 Kasım’da Başlıyor

ASKF Belirledi Isparta 1. Amatör Kümede; Heyecan 5 Kasım’da Başlıyor

SPOR 3.10.2023 21:43:00 0
ASKF Belirledi Isparta 1. Amatör Kümede;   Heyecan 5  Kasım’da Başlıyor

2023-2024 futbol sezonu Isparta 1. Amatör küme futbol maçlarında heyecan 5 Kasım’da başlayacak. 

Edinilen bilgilere göre, Isparta A.S.K.F başkanlığı aldığı kararla maçları 5 Kasım’da başlatmayı planladığı, bu sezon 12 TAKIMLI ve TEK GURUPTA MAÇLARIN oynanacağı belirtildi. 

“ALİKÖYSPOR-İLEYDAĞISPOR-GÖNENSPOR-DSİSPOR-ULUBORLUSPOR-MERKEZ GENÇLİKEMRESPOR-YALVAÇSPOR-ÖZEL İDARESPOR-DARIÖRENSPOR-SÜTÇÜLERSPOR VE GÜLCÜSPORUN” yer alacağı gurupta bu sezon çok iddialı maçların oynanacağı ve özellikle Yalvaçspor-Sütçülerspor ve Dsispor arasında büyük çekişme yaşanacağı bildiriliyor. Isparta 1. Amatör küme futbol maçlarının ilk 3 haftasında oynanacak maçlar şu şekilde açıklandı. 

  1. HAFTA : İleydağıspor-Aliköyspor / Gönenspor-Darıörenspor / Dsispor-Özel İdarespor / Uluborluspor-Yalvaçspor / Gülcüspor-Emrespor / Merkez Gençlik-Sütçülerspor. 

2. HAFTA : Aliköyspor-Gönenspor / Emrespor-Merkez gençlik / Yalvaçspor-Gülcüspor / Özel İdarespor-Uluborluspor / Darıörenspor-Dsispor / Sütçülerspor-İleydağıspor 

3. HAFTA : Gönenspor-İleydağıspor / Dsispor-Aliköyspor / Uluborluspor-Darıörenspor / Gülcüspor- Özel idarespor / Merkez gençlik – Yalvaçspor / Emrespor-Sütçülerspor.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °