Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Amaç; Tehlikeye Dikkat Çekmek

Amaç; Tehlikeye Dikkat Çekmek

ISPARTA 17.09.2023 14:53:00 0
Amaç; Tehlikeye Dikkat Çekmek

Isparta UYUMDER tarafından önümüzdeki ay yapılacak olan Yardım, Kermes, Konferans, Festival şeklinde yapılacak olan programın içeriği konusunda çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden görüş alındı. 

Kısa adı UYUMDER olan Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Eğirdir Yolu üzerindeki Dernek Merkezi ve aynı zamanda Rehabilitasyon Merkezinde çalışmalarını sürdürüyor. 

GENİŞ KAPSAMLI 

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI 

Isparta UYUMDER tarafından önümüzdeki ay yapılacak olan Yardım, Kermes, Konferans, Festival şeklinde yapılacak olan programın içeriği konusunda çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden görüş alındı. Geçtiğimiz Cuma akşamı Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Toplantı salonunda saat 21.00’de gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkan veya Temsilcisi katıldı. Toplantıda, STK Başkanları UYUMDER’in programının içeriğinin nasıl olması konusunda görüş ve önerilerini sundular. 

UZUNKÖPRÜ; “SİZİN 

KATKILARINIZ BİZİM 

İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 

Toplantıda bir konuşma yapan Isparta Uyuşturucu ile Mücadele Derneği (UYUMDER) Başkanı İbrahim Uzunköprü, toplantıya katılan tüm STK Başkanlarına teşekkür ederek; “Bizler Dernek olarak önümüzdeki ay muhtemelen Ekim ayı ortalarında Yardım, Kermes, Konferans, Festival şeklinde geniş kapsamlı bir program yapmayı planlıyoruz. Bugün de sizleri bunun için davet ettik. Sizlerle İstişare ederek, yapacağımız programın alt yapısını oluşturacağız. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: ; Tehlikeye Dikkat Çekmek
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °