Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yeşil – Pembeliler Altın Değerinde İki Puan Kaybetti; İnegölspor İstediğini Aldı!

Yeşil – Pembeliler Altın Değerinde İki Puan Kaybetti; İnegölspor İstediğini Aldı!

SPOR 5.03.2023 17:52:00 0
 Yeşil – Pembeliler Altın Değerinde İki Puan Kaybetti;  İnegölspor İstediğini Aldı!

Kendi saha ve seyircisi önünde lig düşme potasındaki İnegölspor ile karşılaşan Ispartaspor, maçın 80 dakikasında tek kale oynamasına rağmen rakibine gol atma becerisini gösteremedi. Yeşil – Pembeli futbolcuların yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcamaları taraftarlara saç – baş yoldururken maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu durum, takımdaki sezon başından beri devam eden ‘Golcü’ sorununu bir kez daha gözler önüne serdi.  

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor puan kaybetmeye devam ediyor. Deprem nedeniyle futbola verilen bir aylık sürenin ardından Yeşil – Pembeli ekip bugün de kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı İnegölspor ile golsüz berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybetti. Lig düşme potasında bulunan İnegölspor ise bu beraberlikle Isparta’da altın değerinde bir puanla evine döndü. 

TEK KALE MAÇTA TOPU AĞLARA 

GÖNDERECEK BİR FUTBOLCU YOK!

Grupta Play – Off’u hedefleyen Ispartaspor için son derece önemli olan karşılaşma bugün saat 14.00’de Isparta Atatürk Stadyumunda başladı. Karşılaşmayı Vali Aydın Baruş, Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yaklaşık 3 bin dolayında taraftar izledi. Yoğun yağmur altında oynanan maçta taraftarların hava şartları nedeniyle maça fazla ilgi göstermedikleri gözlendi. Ispartaspor kendi saha ve seyirci avantajı olmasına ve rakibi kendi sahasına hapsedip tek kale oynamasına rağmen takımda topu ağlara gönderecek bir futbolcu olmaması nedeniyle sahadan üç puanla ayrılamadı. 

GOLCÜ… GOLCÜ… GOLCÜ…

Takımda son vuruşu yapacak, ceza sahasında ayağına gelen topu ağlara gönderecek futbolcu olmaması bugünkü maçta bir kez daha ortaya çıktı. Transferde devre arası döneminin de bitmesi nedeniyle Yeşil – Pembeliler sezonu bu şekilde tamamlamak zorunda kalacak. 

HAKAN YILMAZ’IN 

BURHAN EŞER ISRARI! 

Hemen hemen tüm haftalarda olduğu gibi bugünkü maçta da Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın, 38 yaşındaki Burhan Eşer’i sahaya sürmekte ısrar etmesi taraftarların büyük tepkisini çekti ve Teknik Patron Yılmaz’ın bu hareketi ‘Yılmaz’ın neden Burhan Eşer’de bu kadar ısrar ediyor. Altında bilmediğimiz bir şeyler mi var’ sorusunu gündeme getirdi. Zira Eşer, geçen haftalarda olduğu gibi bugünkü maçta da girdiği dakikadan itibaren hiçbir varlık gösteremedi. Maçın ikinci yarısında da yüzde yüzlük pozisyonda topu ağlara gönderemedi.

HAKEM TRİOSUNDAN 

KÖTÜ YÖNETİM! 

Isparta’da bugün tam bir hakem rezaleti de yaşandı. Atatürk Stadında oynanan Ispartaspor – İnegölspor karşılaşmasında Karabük Bölgesi Hakemlerinden Taner Tuncer düdük çaldı. Tuncer’in yardımcılıklarını ise Ramazan Ufuk Avdaş ve Mehmet Dura yaptı. Ancak, maçın hakem triosu son derece rezalet bir maç yönetimi ortaya koyarak maçı izleyenlerin büyük tepkisini çektiler. Maçın 10. Dakikasında yan hakem Ramazan Ufuk Avdaş’ın uydurma faulüne tepki gösteren Teknik Direktör Hakan Yılmaz, maçın Hakemi Taner Tuncer tarafından kırmızı kartla tribünlere gönderildi. 

PUANLAR İKİŞER 

İKİŞER GİDİYOR 

Ispartaspor, bugün kaybettiği iki puanla hem puan sıralamasında bir sıra geriye düştü hem de hedefi olan Play – Off grubuna ulaşma konusunda önemli bir kayıp yaşadı. 

ÖMER ÇİÇEK 

HASTANELİK OLDU

Maçın 10. Dakikasında sakatlık geçiren Ömer Çiçek yerde kaldı. Sahada yapılan tedavilerin ardından Çiçek Ambulansla Hastaneye kaldırıldı. Yerine ise Burhan Eşer girdi. Ömer Çiçek’in ise kolunun çıktığı öğrenildi. 

İKİ PUAN DAHA GİTTİ!

Maçı hakem 6 dakika uzattı. Uzatma dakikaları da Ispartaspor’un baskısı altında geçti ancak gol gelmedi ve maç başladığı gibi 0 – 0 sona erdi. Bu sonuçta Ispartaspor altın değerinde iki puan kaybetmiş oldu ve bu skorla 10. Sıradan 11. Sıraya geriledi. 

ERZİNCAN 

DEPLASMANINA 

GİDECEK 

Ispartaspor, gelecek hafta yani ligin 24. Haftasında deplasmanda 24 Erzincanspor deplasmanına gidecek.

2. LİG BEYAZ GRUPTA 23. HAFTA MAÇ SONUÇLARI: 

Afyonspor – Sivas Beld.: 4 – 0 

Batman Petrol – Çorum FK: 0 – 1 

Ispartaspor – İnegölspor: 0 – 0 

Bursaspor – Amedspor: 2 – 1 

Arnavutköy Beld – Bayburt: 0 – 0 

Menemenspor – 24Erzincan: 2 – 0 

Nazilli Beld. – Erokspor: 3 – 2 

Ş. Urfaspor – Tarsus İ.Y.: 11 – 0 

Somaspor – Ankaraspor: 0 – 1 

2. LİG BEYAZ GRUP PUAN DURUMU: 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °