Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam; Mazbatasını Aldı

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam; Mazbatasını Aldı

ISPARTA 13.01.2023 17:19:00 0
 İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam;  Mazbatasını  Aldı

İYİ Parti Isparta İl Bakanlığının geçtiğimiz Cumartesi günü Isparta Meydan AVM Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongresinde tekrar İl Başkanlığına seçilen Hasan Büyükçam mazbatasını aldı.

Millet Caddesindeki Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Büyükçam, parti binasına geçerek burada yeni yönetim kuruluyla toplantı yaparak istişarelerde bulundu. Burada partililer Büyükçam ve ekibine başarılar dilediler.  

BÜYÜKÇAM; “BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ BUGÜNDEN SONRA DA EN İYİ HİZMETİ VERMENİN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ” Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da görev süresi boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten İl Başkanı Hasan Büyükçam; “Bilindiği gibi, biz zaten bu görevi yürütüyorduk. Geçtiğimiz gün yaptığımız kongrede delegelerimizin teveccühü ile tekrar bu göreve seçildik. Bu noktada, bana ve yönetimimize destek veren tüm delegelerimize, kongremize katılan Milletvekili ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Isparta’mız için tüm gayreti göstereceğiz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu. 

 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °