Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

İçinde Isparta’nın da Bulunduğu Kahramanlar Operasyonu Sürüyor; Gözaltına Alındılar…

İçinde Isparta’nın da Bulunduğu Kahramanlar Operasyonu Sürüyor; Gözaltına Alındılar…

ASAYİŞ 4.10.2023 18:00:00 0
 İçinde Isparta’nın da Bulunduğu Kahramanlar Operasyonu Sürüyor;  Gözaltına Alındılar…

Dün sabah erken saatlerde bölücü terör örgütüne yönelik başlatılan ve içinde Isparta’nın da bulunduğu 18 İlde gerçekleştirilen Kahramanlar Operasyonu genişliyor. Dün sabah saatlerinde 12 olan gözaltı sayısının bugün itibariyle 37’ye çıktığı bildirildi. 

ŞUANA KADAR 37 KİŞİ YAKALANDI 

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bölücü

Terör örgütüne (BTÖ) yönelik ‘Kahramanlar Operasyonları’ kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Isparta, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı. Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildi” ifadelerini kullandı.

“SON TERÖRİST ETKİSİS 

HALE GETİRİLİNCELE KADAR…” 

Bakan Yerlikaya, teröristleri ve onların iş birlikçilerini adalete teslim etmeye kararlı olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti: “Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °