Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi Başkanı Başgül, bu yıl (Yaz Bizimle Bir Başka’ sloganıyla gerçekleştirdikleri Yaz Etkinliklerine yoğun ilgi olduğunu belirterek; “Tüm kontenjanlarımız dolmuştur. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye gönülden teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Başgül, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yıllardır başarıyla sürdürdüğümüz ve artık bir marka haline gelen “Yaz Bizimle Bir Başka” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Yaz Etkinliklerimize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye gönülden teşekkür ederiz. Tüm kontenjanlarımız dolmuştur.
Bu yaz da çocuklarımızla Kur’an’ın ışığında buluşarak güzel ahlakı konuşacağız, kardeşliği, merhameti ve iyiliği birlikte büyüteceğiz. AGD olarak "yarının sorumlu, inançlı ve adaletli gençlerini yetiştirmek" asli gayemizdir. AGD olarak bu yolda sizlerle yürümekten onur duyuyoruz” dedi.