Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

45 – 50 Bin TL Maaşla Personel Aranıyor!

45 – 50 Bin TL Maaşla Personel Aranıyor!

GENEL 9.05.2024 12:55:00 0
45 – 50 Bin TL Maaşla  Personel Aranıyor!

Türk Hava Yolları (THY) kabin memur alımı başvuru şartları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Türk Hava Yolları en az lise mezunu olacak şekilde çok sayıda memur alımı yapacağının müjdesini verdi.

Bu hafta başlayacak olan başvurular için yeterli başvuru sayısına gelene kadar yayınlanmaya devam edecek. Türk Hava Yolları kariyer sitesi “kariyer.thy.com” üzerinden başvurular yapılmaya devam ediyor. Bu hususta THY kabin memuru alımı başvuru ne zaman bitecek, koşulları neler soruları cevap arıyor. Peki, Kadın Erkek tecrübesiz THY kabin memuru alımı başvuruları nasıl yapılır, son gün hangi gün? İşte bütün detaylar...

THY ERKEK KABİN 

MEMURU ALIMI YAPIYOR!

Kabin memuru adaylarına özel açılacak olan Take-Off Kabin ilanı olarak en az lise mezunu, 01.01.1982- 31.12.2004 tarihleri arasında doğmuş olanlar THY’ye başvuru yapma hakkına sahip olacak. Değerlendirme sürecinde başarılı olanlar, ‘Kabin Memuru Adayı’ göreviyle işe başlayarak İstanbul-Florya’daki Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi’nde yaklaşık olarak 2 aylık eğitim alacak.

Eğitimi başarıyla geçen adaylar, eğitimden sonra “Kabin Memuru” unvanıyla, görev yeri İstanbul olacak biçimde uçuş görevlerine başlayabilecek. Bu hususta açılan Take-Off Kabin ilanı için başvuru ve diğer açık pozisyonlara kariyer.thy.hihus adresinden yapılabilecek. Yaklaşık olarak 45-50 bin TL maaş alınacağını düşünüldüğü için yoğun bir talep olan Kabin Memurluğu birçok kişinin tercih ettiği meslekler arasında yer alıyor.

THY KABİN MEMURU 

ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

THY Basın Müşavirliğinin yapmış olduğu açıklamaya göre, kabin memuru adayları için açılan “Take-Off Kabin” ilanı kapsamında en az lise mezunu, 1 Ocak 1982 ile 31 Aralık 2004 arasında doğmuş olanlar başvuru yapma hakkına sahip olacak.

DİĞER BAŞVURU ŞARTLARI İSE ŞU ŞEKİLDE;

•        T.C. vatandaşı olmak (Mavi kartı bulunan kişiler başvuru yapabilir.)

•        01/01/1982 ile 31/12/2004 tarihleri arasında doğan kişiler

•        En az liseyi bitirmiş olmak

•        İyi seviyede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)

•        Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydının olmaması

•        Daha önce Türk Hava Yolları ve iştirakleri ile farklı iş yerlerinden devamsızlık, fesih, sağlık ya da disiplinsizlik gibi sebeplerle ayrılmamış olmak

 


Anahtar Kelimeler: Maaşla Personel Aranıyor!
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °