Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

2. Lig Kırmızı Grupta Perde Bugün Kapanıyor; Son Maçlar Nefesleri Kesecek!

2. Lig Kırmızı Grupta Perde Bugün Kapanıyor; Son Maçlar Nefesleri Kesecek!

ISPARTA 4.05.2024 11:06:00 0
2. Lig Kırmızı Grupta Perde Bugün Kapanıyor;  Son Maçlar  Nefesleri Kesecek!

Ispartaspor’un da mücadele ettiği 2. Lig Kırmızı grup, son yılların en çekişmeli maçlarına sahne oldu. Lider Amedspor, büyük bir ihtimalle yani mucize olmazsa bugün Şampiyonluğunu ilan edecek. Ligden düşecek son 2 Takım için 4 takımın kıyasıya mücadelesi Cumartesi günü yani bugün sonuçlanacak ve ligden düşen takımlar da netleşecek. 

ISPARTASPOR İÇİN SADECE 

OYNANMASI GEREKEN BİR MAÇ! 

2. Lig Kırmızı grupta son hafta maçları 4 Mayıs Cumartesi günü yani bugün oynanacak. Lig bu maçlarla sona erecek. Ligde hiçbir hedef gerek Play – Off gerekse ligden düşmeme adına hiçbir hedefi bulunmayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Kastamonuspor’a 3 – 0 mağlup olan Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Play – Off’u haftalar öncesinden garantilemiş olan lig 3.sü Iğdır FK takımını ağırlayacak. Deyimi yerindeyse ununu eleyip eleğini asmış bu iki tamımın mücadelesi grubun en sakin geçen maçı olacak. Zira, grupta özellikle ligden düşmeme mücadelesi veren takımların maçları birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak. 

ISPARTASPOR YENSE DE YENİLSE DE 

BİR ŞEY İFADE ETMİYOR! 

Bu sezon ligde kalmayı haftalar öncesinden garantileyen ve ligde kalmayı garantilediği haftadan itibaren ise işin ucunu saldığı için Play – Off hedefinden de uzaklaşan Ispartaspor için bugünkü maç prestij mücadelesinden başka bir anlam taşımıyor. Zira, 54 puanla 7. Sırada bulunan Yeşil – Pembeli ekip, kazansa da kaybetse de lig sıralamasındaki yeri değişmeyecek. Rakip ekip Iğdır FK için de aynı şey söz konusu ligde 71 puanla 3. Sırada bulunan Doğu Anadolu ekibi bugünkü maçı kazansa da kaybetse de ligi yine 3. Sırada bitirecek.

İŞTE LİGDEN DÜŞECEK TAKIMLARI 

BELİRLEYECEK O KRİTİK MAÇLAR 

Grupta son haftaya girilirken; 39 puanlı Etimesgut Belediyespor ve 38 puanlı Sarıyer takımları bugünkü maçlarda rakiplerini mağlup etmeleri halinde rakiplerinin durumuna bakılmaksızın ligde kalacaklar. Belediye Derincespor ve Düzcespor ise rakiplerini mağlup etmelerinin yanında bir de diğer rakiplerinin alacakları skora bakacaklar ve rakipleri puan kaybederse ligde kalabilecekler. Aksi takdirde ligden düşecekler. 

Bu doğrultuda; Uşakspor ve Denizlispor’un ardından ligden düşecek 2 takım; Etimesgut Belediyespor – İnegölspor, Uşakspor – Sarıyer, Beld. Derincespor – Denizlispor ve İskenderunspor – Düzcespor. 

İŞTE 2. LİG KIRMIZI GRUPTA SON

HAFTA MAÇLARININ PROGRAMI: 

Saat 15.00: Etimesgut Belediyespor – İnegölspor

Saat 15.00: Arnavutköy Belediyespor – Kastamonuspor

Saat 15.00: Ispartaspor – Iğdırspor FK 

Saat 15.00 Amedspor – Menemenspor

Saat 15.00 B. Derincspor – Denizlispor

Saat 15.00 Uşakspor – Sarıyer

Saat 15.00: Erzincanspor – Fethiyespor

Saat 15.00: Karamanspor FK – Somaspor

Saat 15.00: İskenderunspor – Düzcespor  


Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °